Diskuse

Zbytečná smrt

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

polibek

7. 9. 2010 10:39
taky se motorek bojím

vždycky, když si vzpomenu jak při havárce utrhla mému strýc a pak se dítěte zříct, jen pro to, že udělalo hlouposti ruku, vzpomenu si na to, že jednou si mé dcery mohou koupit motorku a může se stát totéž, nedejbože, aby seděly jen jako spolujezdci za nějakým bláznem zamilovaným. Ale zakazovat a pak se zříct dítěte, jen pro to, že se samo přizabije, to už chce teda hodně sebezapření, nebo sobectví. Tohle je teda síla. Je fakt, že jako ženská hodně jezdím a dlouhé vzdálenosti autem, ale starší dcera už teď chápe, že auto má být pouze na přepravu a může se stát cokoliv, ne na honění ega za každou cenu

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

6. 9. 2010 14:28
Rodiče vychovali...

...svého syna lépe, než je vychovali jejich rodiče:-P

0 0
možnosti
MV

marka40

7. 9. 2010 7:47
Re: Rodiče vychovali...

Ne všechno, co člověk v životě dělá a udělá souvisí s tím, jak jej rodiče vychovali. Kromě toho, i ten syn učinil špatné rozhodnutí - nedal na rady svých rodičů, ale utekl od nich, a prosadil si svou. Máme přece svobodnou vůli a nemůžeme chybné skutky kohokoliv svádět na špatnou výchovu. Například mám známou, která měla velmi, velmi špatnou výchovu a příklad svých rodičů. Přesto je z ní čestný a poctivý člověk. Další známý měl dobrou výchovu, čestné a poctivé rodiče, je z několika sourozenců, všichni sourozenci jsou opět čestní a poctiví lidé, on je ale pěkný hajzl.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

6. 9. 2010 9:31
Máte opět pravdu, jen nechápu rodiče

sice syna varovali, ale jako matka bych asi nevydržela svého syna nepodpořit, když mu je nejhůř. Nebo to není skutečný příběh...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,53
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.