Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

falm

11. 2. 2011 12:41
Typický pohled pámbíčkáře

Schvalujete citové vydírání nejen provozovatelů nemocnic, ale i citové vydírání pacientů. Už tady chybí jen to americké pojašené "pomyslete a děti"!

Víte, hazardování s lidskými životy tímto způsobem, to není o tom Vašem pámbíčkářském odpouštění.

Tak se proberte konečně!

0 0
možnosti

vaťák

11. 2. 2011 18:29
Re: Typický pohled pámbíčkáře

Jak vidím, Vám je vše hned jasné.

Já si jen dovolil položit otázku, zda má ředitel uvedené nemocnice opravdu zajištěnou náhradu. Toť vše. Už 25. listopadu jsem se vyjádřil k tomu, co si o akci Lékařského odborového svazu myslím. Pokud se chcete podívat, pak najdete na: 

http://vlastikfurst.blog.idnes.cz/c/165335/Nektere-doktory-bych-Nemcum-poslal-hned.html

0 0
možnosti

Hug0

11. 2. 2011 12:27
hmm...

"Když se na jeho počin dívám očima pacienta, který si bude muset zvykat na nové lékaře, tak mi to moc hrdinské nepřipadá."

ale no taaak .... to myslite opravu vazne? mate namysli nejakeho pacienta ktery je tam uz jako doma? chudak, platit 100,- za den a jeste mu zmeni personal ..

tak to je tragedie ...

0 0
možnosti

Šerlok Homeless

11. 2. 2011 10:45
Antonín Karásek je v pořádku

Nemocnice není holubník. Kdo podá výpověď, musí počítat s tím, že jeho případný návrh na odvolání výpovědi nebude zaměstnavatelem akceptován, jinak by se organizace vést nedala.

0 0
možnosti

konzerva

11. 2. 2011 6:59
Já tleskám

řediteli nemocnice v Uherském Hradišti: ...Všech 45 lékařů z nemocnice v Uherském Hradišti, kteří se

připojili k akci Děkujeme, odcházíme, v ústavu opravdu skončí. I kdyby

své výpovědi na poslední chvíli stáhli, ředitel nemocnice Antonín

Karásek je zpátky nepřijme. Místo protestujících lékařů hodlá přijmout nové.

http://zlin.idnes.cz/clanek.asp?c=A110210_1530099_zlin-zpravy_sot

0 0
možnosti

Luborka

10. 2. 2011 22:12
Tu poklonu beru.

Také jsem za to aby změnili způsob protestu. Avšak také souhlasím s panem ředitelem nemocnice, a sice proto, že pokud si mám zvykat jako pacient na nového lékaře jsem na tom pořád lépe než ten pacient, který nemá lékaře žádného a sice proto, že ředitel nemocnice nehledal, ale čekal až jak se situace vyvine. Osobně tedy tleskám oběma.

0 0
možnosti

vaťák

11. 2. 2011 5:19
Re: Tu poklonu beru.

Pokud to tak skutečně je, pak s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti

villík

10. 2. 2011 18:49
Pane Vlasto, na to u Štěcha, máme český rčení...

Pozdě bycha honit !

0 0
možnosti

Urb - Ledorubom v Meksike

10. 2. 2011 18:09
Pojmu to trochu pohádkově

Když Satan chodil světem se svou nůší zla, v podobě lakoty, aby kazil dílo Páně, tak svůj jed rozséval mezi prosťáčky a stejným dílem mezi puncované titulem.

Jednou jsme si chtěli pověsit na zeď reprodukci Rembranta "Muž s helmou" a jak manžel zaklepal skobičku do zdi, bylo jasné že trefil starou olověnou trubku. Mistr inštalatér to zkoukl a ptá se, "Kolik byste dala za opravu" Povídám, že třeba tisíc, jen ať to rychle nějak opraví, protože máme vypnutou vodu. Mistr říká, " My to spolu uděláme jinak. Vy mně dáte stovku za zbytečnou jízdu a opraví vám to někdo jiný". No co, pájet jsem uměla už ze školy, bombu s hořáčkem, cín a pájecí pastu jsme doma měli a tak jsme si poradili do půl hodiny i bez něho.Ten chlap se minul povoláním. To by byl panečku doktor.!!!!!!

0 0
možnosti

vaťák

11. 2. 2011 5:21
Re: Pojmu to trochu pohádkově

Tak to jste dobrá. Já umím pájet jen s elektrickou pájkou. Ale nouze už nás naučila věcí... Takže blahopřeji. Doufám, že to ostatní doma ocenili.

0 0
možnosti

snaduzdost

10. 2. 2011 17:46
O to víc si jeho slova zaslouží uznání.

Vlastíku, to je jenom komedie a taktika, na kterou jste nalít i vy. Nehloupněte. Ti dochtoři, to je dopodrobna narežírovaná politická hra ČSSD, aby rozklížila koaliční vládu. A takové ty usmiřovačky ze strany politiků ČSSD, to je jenom kamufláž. A dochtoři jsou političtí trupci. Nominální peníz jim naroste, ale v reálu to bude mít za nějaký čas dnešní hodnotu, při takto promyšleně brzděné reformní politice.

0 0
možnosti

hafusak2

10. 2. 2011 16:02
V podstatě ať to dopadne, jak to dopadne,

jedna věc je už teď jasná: Naše zdravotnictví  je financováno naprosto neschopným způsobem, který nemá šanci na další život. Celý ten systém parazitů na zdravotním pojištění občana - zdravotními pojišťovnami počínaje, přes dodavatele léků a zařízení a konče nejrůznějšími rádobyekonomickými všeználky na krajích, to všechno jsou pijavice a nic jiného. Nad pacientem by měl bdít lékař a nad lékařem primář. Co ale do léčby má co zasahovat "ekonom", který jen sleduje ne to, jestli je pacient léčen správně, ale jestli je léčen levně. Protože hlavní směr jejich snažení je, aby pacient sahal do peněženky co nejčastěji mimo své zdravotní pojištění. Když se ale člověk zamyslí dál, tak vidí, že v podstatě stejně neschopný systém financování má "zachránit" důchody dnešní mladé generace. Je to tak dobře? Média teď štvou proti lékařům, pro jistotu do toho zatahují i odbory, levici a ze všeho nejvíc se snaží hlupáky přesvědčit, že lékařům o nic jiného než peníze nejde. Problém je ale mnohem hlubší.

0 0
možnosti

Antonín, topič

10. 2. 2011 15:56
Mno,

Kalousek doběhl už i mnohem víc lidí, pokud jde o tohle.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,32
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.