Diskuse

Neohlížej se

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

frnek

11. 6. 2011 8:21
Duchovni aplikace.

Duchovni aplikace neohlizet se zpet. Luk.9:62 .. Rekl mu Jezis; Zadny, kdoz vztahna ruku svou ku pluhu, ohlidal by se nazpet, neni zpusobny ke kralostvi Bozimu. Lotova zena se ohlidla zpet a promenila se v solny sloup. Stare veci pominuly.......

0 0
možnosti
VB

velky bratr

10. 6. 2011 23:47
Kdo neni ochoten se pouzit z minulosti

ten je odsouzen k tomu, aby ji prozil znovu. A ano, dnesni politika a media nas tlaci k opakovani tragickych experimentu, jen ve vetsich a hruznejsich meritkach. Kola se roztaceji a kdo vi, zda je jeste cas je zastavit. Jenze na to bychom se museli ohlednout za sebe...

0 0
možnosti
VF

vaťák

11. 6. 2011 6:32
Re: Kdo neni ochoten se pouzit z minulosti

Určitě je dobré se poučit z vlastních chyb. Pokud je to možné, měli bychom napravit to, co jsme pokazili. Ale není třeba se minulostí zabývat stále dokola.

Navíc jsou "chyby", které napravit nejsou. V takových případech mi pomáhá právě Boží odpuštění a jeho slib, že on může napravit i to, co už já nedokážu.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 6. 2011 21:31
My, co nevěříme v křesťanského Boha,

se často otáčíme. Chceme vidět plody svých činů. Nežijeme podle přikázání, ale podle svědomí. Nečekáme na Boží soud, ale soudíme sami sebe. Neprosíme Boha, aby nám odpustil naše selhání, ale snažíme se minulé chyby odčinit.

-

Abychom se kdykoli mohli ohlédnout beze strachu a s hrdostí. Nikdo, ani Bůh, mi nemůže odpustit to, co neodpustím sám sobě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,38
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.