Diskuse

Svátkování

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1absolutus

30. 10. 2012 13:24
Článek "Poznání"

Skvělé! Včera vydaný a dnes odpoledne už má 32 přečtení!

Jen ta diskuze nějak vázne.

Nechcete to zkusit na tramvajové zastávce, veřejných záchodcích, před obchoďnákem nebo Ruskou knihou? Tam byste oslovil daleko více lidí, i když ve F-M tramvaje nejezdí. Snad se to časem zlepší a tento blog si přečte místo několika desítek, stovky lidí. Takto to působí, že články píšete (promiňte, chtěl jsem napsat opisujete)  pouze pro sebe a své rodinné příslušníky. Mír vaší duši. R^

0 2
možnosti

PPetr

30. 10. 2012 18:42
Re: Článek

Řekněme +/- 20 pravidelných čtenářů, kteří zde chodí zcela záměrně číst články bez provokativního nadpisu a reklamy na první straně - to je docela slušná čtenářská základna a pisatelův úspěch.

Diskuse, to tlachání o ničem, které se tak často zvrhne ve vzájemné urážky, lze nahradit osobní korespondencí e-mailem, kde se něco řeší a taky vyřeší. (Proto mi ani nevadí, že pozítří už tu v diskusích nebudu).

2 0
možnosti

Olymp

28. 10. 2012 15:59
Vidím něco špatného na tomto blogu.

Často je uzavřená diskuze, takže čtenář nemůže o božím slovu diskutovat. Jindy si tento blog nepřečte ani 100 čtenářů, co pro mně znamená, že tento autor nedokáže slovo boží hlásat tak, aby čtenáře zaujal a oni opět rádi přišli. Smutně se dívám pod články, kde blog nestojí ani jednomu čtenáři za napsání příspěvku a že jich je požehnaně. Ne, to není chyba ve čtenářích, ani chyba toho, na koho se tak často a rád odvoláváte. Nejsem oprávněn vám radit, ale na vašem místě bych hledal chybu prvně u sebe a odstranil ji, ale opravdu jsou články čím dál, tím méně čtenáře oslovující.

6 1
možnosti

vaťák

28. 10. 2012 17:33
Re: Vidím něco špatného na tomto blogu.

Pokud bych psal proto, abych "zaujal" co nejvíce čtenářů, pak bych jistě musel být zklamaný, že můj osobní blog nemá stovky čtenářů. To ale není můj cíl. Píšu pro ty, kteří přemýšlí podobně, jako já. Ty další zase osloví jiní, kteří se také sdílejí o své pocity při čtení Bible. Bůh má různé cesty a není naštěstí odkázán na člověka.

Co se týká diskuze, raději si s lidmi, kteří čtou můj soukromý blog pravidelně, dopisuji prostřednictvím mailů, protože víra se dotýká oblastí, které jsou většinou hodně intimní.

2 0
možnosti

bakula z Kladna

28. 10. 2012 14:25
Poslední dobou jsou vaše lži čím dál horší.

Bůh nikomu nic nedává, svátky si vymysleli lidé, aby se mohli pobavit a odpočinout si. Člověk si má odpočinout v sobotu a v neděli od pracovního stresu a nasazení a to ještě pouze ten, kdo si to může dovolit. Boha do toho netahejte, ten s tím nemá nic společného. Kdyby byl co k čemu, tak už dávno vypráská všechny církevní pedofili a mamonské papaláše pídící se pouze po penězích a majetku.

7 2
možnosti

bakula z Kladna

28. 10. 2012 14:33
Re: Poslední dobou jsou vaše lži čím dál horší.

Oprava: církevní pedofily.

0 0
možnosti

rito

28. 10. 2012 14:17
Pracování.

"Moudrý člověk se v sobotu zastaví, odloží neustálé pracovní stresy

a odpočívá. Jeden den v týdnu prožije v radostné vděčnosti za vše, co mu

Bůh dává." To zní velmi pěkně. Horší, když dává zaměstanavatel nepřetržitý třísměnný provoz.:-(:-/:-);-D

9 0
možnosti

vaťák

28. 10. 2012 14:32
Re: Pracování.

Znám mnoho lidí, kteří kvůli možnosti v sobotu odpočívat hledají takovou práci, kde je to možné. Není to vždy snadné. Sám jsem to zažil na vlastní kůži. Ale nelituji.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS