Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pro takové hodnocení nemusíte jezdit za muslimkou do Londýna.

Stačí pohovořit s křesťankou u nás.

Před lety jsem se taky nachomýtl k hovoru o tom, že kdosi znásilnil mladou stopařku a kromě toho, že jí tím fyzicky ublížil, jí způsobil těžké psychické trauma.  A víte co na to téma řekla naše sousedka, důchodkyně katolického vyznání?

Něco v tom smyslu, že..."ona si za to može sama, když cestovala stopem, tak to stejně určitě je flundra a oblečená určitě byla podle toho...."

Tož tak.

0 1
možnosti
OH

Bohužel, tato pravá a jediná správná víra je v podstatě totální vymývání mozku a lámání vlastní vůle (hlavně žen).

Kdyby muslimská žena myslela zadkem, tak vyvine vyšší intelektuální aktivitu než mozkem se zlomenou vůlí.

To nemyslím jako jejich urážku, ale jako žalobu na tuto zrůdnou společnost a víru. Tohle v Evropě bývalo v hlubokém středověku.

Jistěže to některým mužům vyhovuje, mít dekret na nadřazenost od boha, nad nevěřícími psy, svolení vypalovat chrámy jinověrců a štvát je jak zvěř, vytírat si zadek ženami. To těmto zamindrákovaným ubožákům vyhovuje. Sami v životě nic bez technické a vědecké podpory civilizovaného světa nedokázali. Bez spolupráce západních společností by neměli ani nic z ropy. Sami ji nedokáží ani najít, těžili by ji leda vědrem ze studny. To co jim příroda dala na nerostném bohatství, to jim vzal na rozumu a postihla je tupostí ve víře. I křesťané postupně jdouce staletími revidovali staré výklady bible a stali se vcelku moderním a nekonfliktním náboženstvím.

3 0
možnosti
Foto

Vůči imigrantům zaujímám neutrální postoj, protože jsem schopná přijmout některé argumenty obou stran, ale souhlasím s vámi. Namísto toho, abychom zakázali halal potraviny, tu zažijeme expanzi, wow. Ovšem zatím dáváme najevo nesouhlas s jejím životním stylem kameny a skoro i vidlemi. To není o moc důstojnější.

0 0
možnosti

Každopádně už je tu máme, a co teď s nimi? Lid by se vypořádal, ale politici to přikryjí. Imigrace je obrovský byznis, politici jsou/budou zaplacení a pro občany neudělají nic a navíc jim zabrání jednat. Podívejte se, jak to vypadá třeba v Teplicích. K tomu všemu naše humanistické VŠ produkují takové množsví multi-kulti odpadu, že bude asi jen hůř...

5 0
možnosti
Foto

Také jsme znásilňováni, ten trest přichází z Bruselu.

Vám karma R^

5 0
možnosti
PN

P13e94t12r 21N98o54v55á16k

17. 7. 2015 14:42

šílené video nevím odkud ale ... 8-o;-€8-o;-€

jen pro silne povahy!!!

https://www.facebook.com/chuankah/videos/960868887290665/

1 0
možnosti
KB

To se nedá komentovat... jen říkám ostatním diskutujícím... je to fakt pro silné povahy. Do konce to asi nedáte...

0 0
možnosti
TL

Milý bratře Vlastiku, jsem věrný čtenář tvé knihy Evangelium podle Matouše - ... dobrá zpráva pro každý den.

A tak asi víš sám,  že přesně před dvěma tisíci let chodil po Zemi poutník. Nevím, jestli byl chudý či bohatý, ale byl tím, kdo při tom chození pomáhal, aniž se ptal na náboženskou příslušnost či vyznání, ale pomohl, protože viděl člověka v nouzi.

Také přitom vyprávěl. Např. jeden velice dobrý příběh je o člověku, který byl  zloději zmlácen skoro až k smrti a ti, od kterých se nejvíce očekávalo, že budou vědět, jak mu pomoci - kněží, znalci zákona ap. - se mu raději vyhnuli.

Teprve jakýsi "cizinec" byl ochoten obětovat svůj čas a peníze a ošetřit mu rány. Ten zmíněný poutník tento příběh ukončuje posláním - "Jdi a jednej také tak." - protože onen "cizinec" tomuto svému bližnímu prokázal MILOSRDENSTVÍ. Ano, je lepší cítit se trošku v nebezpečí, ale pomoci, než sedět v izolaci od ostatního světa a být relativně v pohodě.

Různých genocid jsme zažili v minulém století dost.

Ale i v předcházejícíh stoletích. Doporučuji přečíst třeba biblickou knihu Ester - popisuje se zde příběh PŘISTĚHOVALCŮ do Babylóna: "Je tu jakýsi lid, roztroušený a oddělený mezi národy .... a zákony královskými se neřídí. Král z toho nemá ŽÁDNÝ prospěch, když je trpí. Uzná-li král za vhodné, nechť dá písemný rozkaz, aby byli ZAHUBENI."

Nakonec to naštěstí dopadlo tak, že zahubeni nebyli, ač byli NEPŘIZPŮSOBIVÍ A DRŽELI SE SVÉHO NÁBOŽENSTVÍ A ZVYKŮ V HOSTITELSKÉ ZEMI.

Víš, zdá se mi, že bychom se jako křesťané měli řídit spíše těmito pravidly - nacházet milosrdenství pro lidi, které třeba ani neznáme a kterým nepomůže to, že je pošleme do muslimských zemí, kde jim třeba také hrozí nebezpečí od stejného Islámského státu (fanatiků, kteří více než Korán čtou příkazy svých velitelů k vraždění) atd.

Troufám si navrhnout, abychom také četli Korán a zjistíme, že to, co říkají Hadísy třeba ani nemusí být pravda, byť je pod tím podepsán Al Buchárí ap.

Přivítejme uprchlíky jako hosty.

2 36
možnosti
PN

Máte to popletený. Lidé kteří opravdu utíkají před válkou utečou s celou svojí rodinou do njebližší bezpečné země. Navíc do země, která je jim kultruně blízká. Asi málokdo by utíklal z Česka do Pákistánu. Tito mladí zdraví muži co sem prchají ví, že dostanou dávky a budou moci žít bez práce. V tomto o žádné milosrdenství s nemohoucím, nemocným či trpícím nejde.

32 0
možnosti
JM

Asi nebudu běžný Čech od ženy nejenom čekám, že se mnou bude mít sex, ale také, že ho bude mít bez nucení a ráda. S těmi názory co zde čtu, se ani nedivím, že Češi mají tak málo dětí a tolik rozvodů. Jinak sex pro manželku přestal být u nás povinný asi před 50 lety. Tedy, ještě vaše mámy byly znásilňovány8-o

1 37
možnosti

Divné, absurdní představy!

2 0
možnosti
Foto

Jinak na stejném principu neakceptování sebevlastnictví, je založeno například povinné očkování dětí, nebo povinná školní docházka a nebo boj proti drogám atd.

3 14
možnosti
MK

R^ Dobré.

poznámka: špatný muslim, kterého živí žena; je to potupa.

správný muslim dle Koránu, když si vezme svou ženu kdykoli se mu zachce a není to znásilnění.

Tedy jinak hnus.

21 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,34
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.