Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Není pravda že Babiš by teď procitnul, oni i dřívější prohlášení ukazovali že to není nebezpečný pošuk s cedulkou "přijímám", Babiš je evidentně člověk s rozumem, který to vidí co tady hrozí.

0 2
možnosti
Foto

Píšete

"Ještě před pár měsíci byl každý, kdo upozornil na problém imigrace ze zemí, kde vládne islám, ocejchován jako xenofób, rasista, populista a islamofob. Nedávno udělal ministr vnitra z odpůrců imigrace dokonce kriminální živly."

To je klasická manipulativní demagogie-zdaleka ne všichni kdo na problémy poukazují jsou tak nazýváni a ministr nedělal ze všech odpůrců kriminalní živly.

Faktem je, že členové a příznivci extremistických skupin jako je IVČRN/BPI........tedy lidé jako jste vy, jsou tak titulováni správněRv

4 5
možnosti
VF

Dal jsem Vám + za Vaši výdrž.

0 1
možnosti
JR

J21a86n 69R45á16ž

13. 8. 2015 17:23

No nic: Andreji vítej mezi námi xenofoby, rasisty a já nevím jak nás ještě nazývají synové a dcery láskyplného sluníčka!

5 2
možnosti
OK

Bohužel jste podlehl extrémnímu černobílému vidění.

Aby bylo jasno, riziko v islámu skutečně je. Jenže nemalé riziko je už v paušálním odsuzováním všech muslimů.

Fantasmagorická věta o tom, že ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim, je ukázkovým příkladem negativní manipulace. Samozřejmě to není pravda, terorismus především nevznikl v islámském prostředí. Známe jej z prostředí bolševismu, různých separatistických skupin a podobně, velmi často přímo či nepřímo spojený s evropskou civilizací.

Uvědomme si také, že největší světové průšvihy co do nebezpečí stejně jako do počtu obětí souvisejí s evropskou civilizací, přičemž za posledních sto let je jejich hustota enormní.

Ve vašem postoji je skryto velké riziko apriorního nepřátelského postoje vůči lidem, jejichž vinou je především to, kde a v jaké kultuře se narodili. Nepřipomíná vám to něco?

Promiňte mi tu tvrdost, ale nepovažuji vás za křesťana.

4 6
možnosti
JR

J28a44r98a 51R45a52n50k

13. 8. 2015 17:53

Vsude, kde jsem zila, zila jsem rada, at uz to bylo Svycarsko, Nemecko, Australie, Kanada....ve Svycarsku ke mne temer rok chodil cesky pater Vondra a cetl mi za Stareho testamentu. Obcas mne to uspavalo, ale nikdy jsem mu nezavrela dvere pred nosem s vymluvou na nedostatek casu. Mela jsem asi stesti, ze jsem potkavala kleriky, kteri byli lidsti a pomahali, kde se dalo, nekteri byli za svou lasku a peci v cizine zavrazdeni. V te dobe u nas vladl sladky socialismus a knezi si zili jako v bavlnce - co se s nimi stalo8-o

2 0
možnosti
ZB

To neřešte,Babiš jen naskakuje na populistickou vlnu..nic víc,nic mín....;-)

7 2
možnosti
Foto

muslimové mi absolutně nevadí v zemích, které jsou jejich domovem. Tam ať si klidně hlavu otlučou o zem a muezinové ať si vykřičí hlasivky. Pokud však chtěji žít v Evropě, měli by se přizpůsobit evropské víře, či nevíře.

5 0
možnosti
  • Počet článků 3331
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.