Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ale kdeže smrt,- za takovej výkon by si zasloužil cenu VH !,- enem škoda, že to pruboval až v Polsku, ..... v kostele u Halíka by to mělo správný grády !!!

1 0
možnosti
MP

Ten pan K. je jen uboze směšný. Ale uznejte, že trochu vkusu má. On, takový performer, a ušetřil veřejnost záznamu o způsobu získání biologického vzorku;-D No škoda, že tady není blicí nebo odplivovací smajlík.

3 0
možnosti
Foto

Já bych si tak jistý nebyl, že se mezi křesťany nenajde jeden fanatik, který bude přesvědčen, že je to Boží vůle pana Kohouta odpravit.

Domnívám se ale, že je to pořád výrazně menší riziko, než kdyby udělal něco podobného ražení v muslimské mešitě. Možná by mohl sebrat odvahu a zkusit to ještě u muslimů a židů a následně čekat, kdo ho zabije první.

3 0
možnosti
IA

Karma. Nemám sílu ani o tom mluvit.V

1 0
možnosti

I24v14o 35Ž72á67č49e21k

18. 8. 2015 18:45

Já jsem ateista, ale o Kohouta po svém boku rozhodně nestojím.

5 0
možnosti
RN

bezne jednani atheisty, nic prekvapiveho. to jeste muzou byt verici radi, ze je nevyvrazduje po milionech, jako lenin.

3 0
možnosti
MK

Řekl bych zakomplexovaného ateisty. Většina ateistů nemá potřebu řešit a víru druhých lidí anebo církve a náboženské společnosti.

10 0
možnosti
MK

On by si to nedovolil ani v mešitě v Evropě anebo USA. protože ví, že odplata by na sebe nenechala dlouho čekat. Oni tyhle postavičky, mají odvahu jen tím směrem, odkud jim nic nehrozí. Jenom by se pan Kohout měl asi vyhýbat Polsku, protože by se mohlo stát, že by mu někdo mohl pomačkat obličej a navíc mám pocit, že to vyšetřuje polská policie.

7 0
možnosti
MK

Pro Ondřeje Koláře. Kdyby to udělal o nějaké století dříve, tak by byl vyšetřován inkvizicí a nestalo by se nic, než to, že by byl zavřený do klášterů, kde byli zavíráni blázni.

4 0
možnosti

I37v61o 43Ž67á95č84e10k

18. 8. 2015 20:15

Aha, takže místo aby ho zabili, tak by ho jen zavřeli. Paráda.

0 0
možnosti
LR

Asi empiricky zjistil, že jinak sperma do žádné ženy nedostane.

7 0
možnosti
Foto

Pokud by křesťané v evropských zemích měli stejnou moc, jakou mají muslimové ve svých zemích, tak je možné, že by hlava Milana Kohouta visela na dveřích kostela.

2 7
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,57
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.