Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy nejste křesťan, jde vám jen o vaše ego a bezpečí...

0 0
možnosti

J57a71r13a 53R57a93n51k

31. 10. 2015 5:40

Proc nemuzete byt pastorem, proc se michate do politiky. Nedovedu si predstavit, ze byste nekde mel byt misionarem, ochrancem dusi....najednou jste vsim jinym, skoda.....ale pokud Vam to doda na sebeurceni, budizRvRv

0 0
možnosti

Pokusím se Vám odpovědět článkem dnes před půl pátou odpoledne.

0 0
možnosti

..... nezavře, vony ty  "nepsaný" kvóty měla Evropa rozdělený už před cca 10

járama, enem se statisticky počítalo s pár tisícovkama,- vo tem, kdo nastartoval takový divadlo v roce 2015 můžemě polemizovat, ale že jich máme za vratama cca 10 milasů, to netušila ani slavná mutti z Raichu !R^

1 0
možnosti

Tož pravda. Ve Štatlu  nevíme jak začlenit obyvatele Cejlu a okolí a  včíl přišli konšelé z Žít Brno a Zelená squadra s takovó válkou že ve Štatlu bude víc musulmanů. Aji tu další mešitu by by postavili.

1 0
možnosti

Problém není v kvalitě těch lidí (rasa apod.), ale v kvantitě. Když se někam přistěhuje jeden člověk, nebo jedna rodina, tak se přizpůsobit musí. A protože se mladí ožení/vdají za místní obyvatele, tak v další generaci už žádný cizinec není. Ale když někde lidi založí celou kolonii, tak se budou ženit a vdávat mezi sebou a povzbuzovat své děti, aby si zachovaly svou národní identitu.

0 0
možnosti
Foto

Kdo se chce začlenit, ten to udělá.

Kdo nechce, toho po dobrém nikdo nezačlení, i kdyby se rozkrájel.

5 0
možnosti

M81i58l66a43n 96R82a44d46e91k

30. 10. 2015 19:58

po zlem uz vubec ne, to se kazdy clovek pak zacne stavet na zadni

1 0
možnosti

J77o51s75e69f 24P75o29t53r

30. 10. 2015 19:22

... problém nepřizpůsobivých  není jen v genech .... zde máte pane Fürst chybu. Při sekvencování   genů  se zjistilo, že všech 7 miliard lidí je mimořádně geneticky homogenních, že genetické rozdíly jsou podružné. Rozdíly mezi lidskými rasami a skupinami jsou pouze kulturního rázu, jakýkoliv člověk je schopen se naučit cokoliv. A teď si představte, že na Cikány se nejméně 6 století působí evropskou civilizací a kde nic, tu  nic.

2 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že jsem několik let sloužil u policie, měl jsem možnost přijít trošku do styku s prací a životem pana Toráka, kterého zmiňujete. Neviděl bych ho jako takového hrdinu. Za všechny jedna jeho nejgeniálnější myšlenka a to odpověď na otázku, jaký je rozdíl mezi životem v Anglii a v Česku (přibližná citace): "Tady v Anglii je vše mnohem dál. Stýkám se s množstvím romských rodin, které se přistěhovali do Anglie. Mají se, i když většinou nepracují, mnohem lépe, než v Česku." I přes jeho vzdělání a praxi pravděpodobně ani on stále nepochopil, že peníze zkrátka nerostou někde na stromě, ale že na jejich bezstarostný život někdo musí svojí prací vydělat.

4 0
možnosti

J81a18n 38R94á89ž

30. 10. 2015 18:48

Největším nepřítelem Cikánů (i imigrantů) jsou sluníčkové neziskovky, nevládní agentury pro začleňování a romské organizace, které Cikánům vsugerovaly, že mají na vše automaticky nárok, protože je majorita diskriminuje.

 Bavil jsem se s jedním Cikánem-Romem, který mi dělal s dalšími chodník, mimochodem perfektně,  a získal tuto informaci:

Byl aktivistou jedné romské organizace,  ale byl z ní vyhozen po tom, co Cikánům  říkal, že za většinu problémů si mohou sami, protože přestali cítit osobní odpovědnost za svůj život a starost o něj přenechali státu.

a zajímavé čtení na toto téma je na:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Velka-muslimska-rodina-v-Britanii-Neuznavame-antikoncepci-mnozime-se-a-zijeme-z-davek-405818

Tak asi!

9 0
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,57
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.