Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ano, a co psychopat? Existuje v těchto zemích také nějaká instituce,která eviduje u mužů tento problém? Asi ne. :-(

0 0
možnosti

Asi ne.

A obávám se že ani u žen ...

0 0
možnosti

.... ste vážně viděl někdy ženu "domýšlet" ?!?

0 1
možnosti

Souhlas. Je nepochopitelné, že ženy, které tak složitě získávaly rovné práva a svobody, nejsou více slyšet, že feministické spolky hlasitě nevystupují proti islamizaci Evropy. Přesto to vidím pozitivně, protože v dnešní době se evropští muži budou za práva žen stavět stejně vehementně, jako kdysi dávno sufražetky ve Státech. Současné uspořádání společnosti postavené na osobní svobodě vyhovuje většině normálních lidí a nenechají si to vzít. Tedy pokud nepracují pro neziskovky, které odvádí kvalitní práci v roli užitečných idiotů.

3 0
možnosti

J97a30r18a 97R78a48n52k

6. 11. 2015 22:32

Budete se divit, ale existuje spousta aktivistek a i feministek mezi muslimkami, pouzijte google, ale v cestine tam zrejme nic nebude, ta je vzdy ocesana.

0 0
možnosti

R^ Hezké, v duchu Vašeho posledního odstavce přemýšlím nad tím, zda ženy, které islám vehementně podporují, vůbec nějaké děti mají či je mít chtějí. My tu máme (zatím) fungující svobodu, chce-li se ateista stát křesťanem, tak může a platí to i naopak. Chce-li muslim vystoupit z islámu, je to akt odvahy a možná i vědomý rozsudek smrti. Nemají to jednoduché.

3 0
možnosti

Ano, násilí se mezi muslimy na ženách děje, ale brutálně paušalizujete. Je "in" vést se na této vlně, ale jako kazatel byste tomu měl odolat.

2 13
možnosti

Nejde o paušalizaci. Jde o podstatu samotného mohamedánského učení. Nejde o jednotlivce, kteří jsou s vírou spjati jen podle národnosti, ale o dané základy tohoto náboženství.

3 0
možnosti

Zřejmá pravda, tedy zcela zbytečný článek chtělo by se říct. Ale když ony ani takto jednoduché věci spoustě zaslepeným lidem nedocházejí.

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS