Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a57r46a 49R81a78n43k

26. 11. 2015 4:19

Pane Fuerste, zkuste respektovat "freedom of religion" a doporucte to panu Konvickovi, ktery siri nenavist a propagandu.

1 2
možnosti

Myslíte, že i český Integrovaný" muslim Hatem Berrezouga 

šíří nenávist vůči islámu a propagandu?;-):

Píše mj. tohle: "Máme vážný problém s dnešním ortodoxním islámem a vážnější problém s evropskou politickou korektností, a to je podstatou tohoto problému, konvička se vylila a neumí se vyjadřovat, ale bylo by nepoctivé, kdybychom to obrátili proti ní a tvářili se, že problém vůbec neexistuje..."

http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/485655/je-ne-suis-pas-konvicka-ale.html

Jinak doufám, že určitě hájíte "freedom of religion"  pro křesťanské migranty v německých azylových zařízeních, kde jsou vystavováni násilí ze strany muslimských imigrantů.

4 1
možnosti

J49a33r73a 23R70a92n56k

26. 11. 2015 4:16

Jste skutecne pastor, ja tomu uz neverim, nebo Vam je nezname "freedom of religion", takze Konvicka je v poradku a prominetete mu, ze na zacatku stval i proti krestanum a Zidum.....v demokratickych zemich s poradnymi zakony by dostal 5 let za sireni nenavisti a propagandyRv

1 2
možnosti

Jedna zásada říká, že "svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého". Nevím, co Vám vadí na tom, že lidé, kteří zůstali v ČR a neodešli za lepším, chtějí zachovat zdejší kulturu. To, že je současný islám velkým problémem, si už v Evropě uvědomuje skoro každý. V zemích, kde vládne islám, stále umírají tisíce křesťanů a já bych si nepřál, aby jednou museli utíkat i z mé vlasti. Ne za dobrým bydlem, ale pro záchranu vlastního života.

Jinak je zajímavé, proč i země, která Vás hostí, mění svou strategii vůči Syřanům a rozhodla se přijímat jen celé rodiny. Věřím, že už organizujete protesty proti této nemravné politice Vaší vlády.

3 0
možnosti

R^ Věcný, velmi slušný a pravdivý článek.R^

1 1
možnosti

Konvička porušil zákon a ani to nemůže popřít a OČTŘ nemají na výběr. Osobně bych to ale nestíhal. Na druhou stranu víme, z jakého důvodu to v zákoně je a vychází to z ústavy.

1 0
možnosti

Pane Horáčku, v této zemi existuje zákon o presumpci neviny. O tom, kdo porušil zákon, rozhoduje soud. Do té doby je nutno dívat se na člověka jako na nevinného.

Je mi jasné, že pravdoláskaři by chtěli rozhodovat naprosto o všem, ale zatím ještě nebyl schválen zákon, že o porušení zákona rozhoduje nějaký Robert Horáček!

5 1
možnosti
Foto

Má to chápat tak, že jste proti jakémukoliv trestání verbálních projevů? Tedy i proti trestání kohokoliv, kdo hlásá porobení všech kdo se neklaní Mohamedovi?

1 0
možnosti

M37i46l44a18n 20R40a78d50e34k

25. 11. 2015 18:01

Konvickovi udelali tu samou reklamu jako Marine Le Pen, kdyz ji take obvinili a pohrozili vezenim. Ta take musela otevrit sampanske a oslavila to.

5 0
možnosti

V případě těch, kdo podporují pana Konvičku, je třeba říci: nebylo by to poprvé, kdy pod dojmem odporu vůči zlu se společnost rozhodne páchat zlo.

3 3
možnosti

Jednoznačný souhlas a jen dodám, že to platí i pro různé fašoun- a náckofoby.

Stejně jako lze bezmyšlenkovitým konáním dobra spáchat mnoho zlého.

4 1
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,24
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.