Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC
VF

Člověk ani jeden.

2 0
možnosti
PV

mate pravdu, i ta dnesni olympiada jen dokresluje, jak se nekteri krestane chovaji. pri v stupu na sportoviste se nekolikrat pokrizuji a pak uz jen clovek v primem prenosu ci zaznamu vidi, jak podvadeji (dopuji, umyslne fauluji, nepriznavaji se k tecovanym micum, ... proste za slavu a penize vymeni myslenku byt dobry a pocivy. jeste steti, z ten nahore si to prebere.

1 0
možnosti
VF

Víte, s těmi "fauly" bojujeme všichni. Kdo z nás někdy nepodvedl, neměl eso v rukávu... Bible je krásná tehdy, když ji čteme pro sebe. A tak přemýšlím o tom, co by řekl Gándhí, kdyby potkal mne...

Přeji krásný den.

2 0
možnosti
KC

Jsem vděčný autorovi, že tato slova zazněla. Křesťanů na papíře je mnoho, ale ne všichni se podle Kristovy nauky chovají. Jak hluboký je Ježíšův vklad do jednoho z pilířů západní kultury, dokládá výrok německého bohoslovce 19. století - JohanneseGottschicka, který řekl: „Bez Ježíše bych byl ateistou.“ Ježíš je majáklidskosti! Právě pro tyto jeho hodnoty, které vnesl do patriarchální židovskévíry, je jeho poselství věčné a blednou před ním všechny argumenty ateistů oreakčnosti náboženství.

4 0
možnosti

Znám ateisty, kteří se chovají mnohem lépe než mnozí křesťané, aniž by měli víru.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,39
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.