Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L31u65b96o45m44í30r 87V20í65t

12. 12. 2016 16:15

Velice rád bych k tomu dodal. Je slovíčko eternal což znamená věčný. Dále je slovíčko everlasting což je časové údobí. Jak dlouho budou v tom ohnivém jezeře ví jenom Bůh, ale bude to mít konec. Naprosté zničení. Kdyby se tam měli trápit věčně, tak by nejdříve museli obdržet věčný život. A věčný život múže dát jenom Bůh. V Nové Zemi nebude moře, ani reprodukce zpátky do ráje. Přeji hezký den.

0 0
možnosti

Zmizí-li zlo, zmizí i dobro. Aby člověk věděl co je to v čem žije, musí znát opak. Jinak nemůže posuzovat a neváží si stavu (případně, kdyby bylo jen zlo, nemůže doufat ve změnu). Dulcia non novit, qui non gustavit amara ;-)...

0 0
možnosti

Je pravda, že termín dobro ztratí svůj význam, jakmile zmizí zlo. Dobro jako takové ale nezmizí. A díky zkušenosti, kterou bude mít vesmír se zlem, si toho dobra bude vážit. Med je sladký, i když ho nezapíjím octem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,25
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.