Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L38u20b27o26m57í68r 30V51í47t

26. 12. 2016 12:29

Zjevení 21:24.. A národové, kteříž by k spasení přišli, v světle jeho procházeti se budou, a kráové zemští přenesou slávu a čest svou do něho.

Zjevení 22:2.. U prostřed pak rynku jeho a s obou stran potoka bylo dřevo života, přinášející dvanáctero ovoce, na každý měsíc vydávající ovoce své, a listí své k zdraví národů.

Stejný Srom který byl v zahradě Eden, z kterého Adam mohl jísti, kdyby neupadl. Ten Srom Života mu stále připomínal že jeho mládí stále pokračovalo zkrátka nestárnul. Stejně tak k národům. Listí toho Stromu bude k zdraví národů. Ne k nemocem. Tam už nejsou nemoce. K zdraví národů. Stejně jako ta holubička, která se vrátila s olivovým listem,do korábu když hněv Boží skončil. Takže když každý král opustí své místo aby přinesl slávu do tohoto města, bude držet list ke svému sousednímu králi na znamení míru. Jsme v míru. Byli jsme ve válkách, ale nyní jsme v míru. " K zdraví národů." Jak to bude v Nové Zemi je popsáno v Izaiáší 65:17- 25..

0 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.