Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I35v53o 46Ž71á65č93e95k

1. 1. 2017 20:07

Také vám všem přeji víru. Víru ve vlastní síly a v lidi, kteří vám pomohou, když vám ty síly občas nebudou stačit.

0 0
možnosti

Příroda umožňuje vznik života i jeho smrt.

Týká se to všech forem existence života jejichž základem je voda, slunce a atmosféra daná polohou naší země v rámci naší galaxie a vesmíru. Zda k nám příroda v primitivní formě byla zavlečena z vesmíru, nebo vznikla na zemi v rámci různých reakcí a záření, není dosud prokázáno, ale o tom, že příroda se stále vyvíjí, není pochyb. Přežívají jen ty formy přírody, které jsou tak silné, že jsou schopny se množit, či přežívat a k této formě přírody patří i člověk se schopností myšlení a vnímání sounáležitosti především se svým druhem.

Existence Boha je pouhým výmyslem člověka, mystifikací různými církvemi, sloužící k manipulaci lidí, o čemž svědčí vzájemné války a zabíjení lodí v důsledku násilného prosazování různých církevních náboženství a jejich Bohů i když se dnes ty války dějí především z důvodů ekonomických, finančních a mocenských.

Pokud člověk hledá pomoc, ochranu a lásku, musí jí hledat u svých blízkých, či přátel a u přírody. Pokud chcete pomoc, modlete se k přírodě, k růžím, či k jiným krásným darům přírody.

Skutečným Bohem existence člověka je totiž, příroda sama.

1 2
možnosti

Vy se modlíte k neosobní Přírodě? Já se modlím k osobnímu Bohu a rád bych byl Jeho obrazem.

1 0
možnosti

Prožil jsem stejné dětství, jen s tím rozdílem, že můj otec mne opustil na věčnost již před 53 léty. proto jsem takový skeptik, jako jsem. Celý život ležel osud rodiny, tedy matky a sestry na mně a uvědomil jsem si zodpovědnost. To již nemluvím o svých synech. Vnuci a vnučky jsou již na jejich bedrech. Takže ve vašem článku mi něco chybí, chybí mi tam pojmenování viníka a tím jsou naše socialistické vlády, tito lidé nám přejí vše nejhorší, aby měli vše nejlepší pro sebe a dělají vše, aby k tomu došlo, přičemž si neuvědomují, že si řežou větev, na které sedí.

0 3
možnosti
Foto

Amen k Vašemu požehnání. R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS