Diskuse

Ortel nad příznivci skupiny Ortel?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M64i17l91a22n 45K46e21s13l

2. 8. 2017 13:28

Anketa Slavík je ještě daleko.Proč se již nyní rozjela reklamní kampaň pro skupinu Ortel?Ještě pár článků a její vítězství v této anketě je jisté.Máme zkušenosti,že lidé dělají na just to,co se oficiálně nechce.Nebo se snad chystá zrušení této akce.

0 0
možnosti

Snažil jste se to napsat vyváženě, což se myslím povedlo. Že nejste něčí přívrženec pro mě stačilo říct jednou, chápu, že pro některé je to potřeba opakovat.

Trochu ně vyděsil ten závěr. Skutečně se domníváte, že i dnes se máme řídit starým totalitním moudrem? Tohle doporučení totiž se týkalo nejen sprostých a násilnických prohlášení, ale i názorů na systém jako takový. Chystáte se již na dobu po volbách, kdy přijde náš snový vůdce a začne si dělat hnízdo z celé ČR?

0 0
možnosti

Jen bych připomněl, že pan Hnídek hraje na akcích pana Bartoše, který např. navštívil hřbitov v Polné a zanechal tam ceduli s nápisem: „Její smrt český národ semkla a s naléhavostí mu ukázala nutnost řešení židovské otázky. Židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena.“ Myslím, že je správné vyjádřit nesouhlas se sympatizanty antisemitismu (nebo jim přinejmenším netleskat).

1 0
možnosti

Přesně, žaloba na někoho, kdo vyhrožuje smrtí na netu, je sice trošku nesmyslná, ale pochopitelná, protože takhle by se nikdo neměl chovat.

Ale stejný metr tu chybí. Když Okamura žaloval týdeník, že z něj udělali Pitomia, měl smůlu, protože to byla "oprávněná" kritika. Babiše někdo šmíruje, ale má smůlu, není to zločin.

Ale ten největší ubožák, málem mentálně postižený, to odnese za všechny, kteří se schovávají pod svobodou slova a demokracií.

2 1
možnosti

Ubožák a málem mentálně postižený...?Tak i takový lidé obdivují Hnídka a jako "vlastenci" zvrací nenávistné žvásty,ne nepodobné Vašim,to tedy mluví za vše.;-)Pokud někdo nazve někoho pitomcme a druhý vyhrožuje někomu smrtí,jistě ten rozdíl musíte pochopit i Vy,tedy snad,u obdivovatelky Tomia si nejsem zrovna jistý,zda má takové rozlišovací schopnosti....

3 1
možnosti

Vaše myšlenková pohoda na Jadranu zavání lehkomyslným zlehčováním. Relativizujete zlo. Stavíte rasismus na roveň svobody. Nějak jste zapomněl na to, že rasismus je stále zakázaný, svoboda ještě ne. Ale až se vykoupete jistě nám tu svobodu přijedete zakázat nebo tomu alespoň pomůžete. RvRvRv

5 5
možnosti

A protěžování Bangy rasismus není? Myslíte, že by po něm někdo štěkl, kdyby nebyl Rom?

5 3
možnosti

Souhlasím, karma.

Líbí se mi, že jste našel pohled z druhé strany, tedy to, co by se stalo, kdyby někdo vypískal a demonstrativně odešel z produkce např. romské kapely. To by byl rovnou označen za nácka.

Věc je ta: Ortel se dostal až na vrchol (Zl. slavík) a všem musí být jasné, že jeho projevy i texty byly pod drobnohledem shledány nezávadnými. Od toho tu máme nejen novináře, různé hlídací psy, vládní úřady pro čistotu projevu, různé neziskovky a různé Hate free, policii, ale dokonce i speciální útvar, který toto monitoruje. Takže vlastně Banga označil někoho za nácky jen pro jejich demokratický názor a to neprávem. Dostal za to jakousi ha ha cenu a bylo to prezentováno v médiích jako "ten správný postoj".

Sečteno a podtrženo: já nesmím vyslovit svůj právoplatný názor, jiný mi může říct ať držím hubu = tohle jsme tu už jednou měli!

11 5
možnosti

Na vrchol...?;-)To jen proto,že určité skupiny ruzných "vlastencu" mají pocit,že dělají jakousi "vlasteneckou revoluci" pokud Hnidek v jakési už bezvýznamné anketě cosi vyhraje?Vrchol není hraní po hospodských sálech před publikem v němž jsou i lidé,kteří nemají problém po pár pivech? hajlovat a náhodou tam takový lidé jistě nechodí...

5 6
možnosti

Ano,dnes by inteligentní člověk měl předpokládat pokud se negativně vyjádří o skupině,která udajně nešíří nenávist a její fanoušci jsou "slušní Češi",nenávistné reakce a výhružky smrtí...

2 2
možnosti
Foto

Kdo ví, kdo to ve skutečnosti napsal. Jestli to třeba nebyli nějací hejtfrý aktivisti, aby dokázali, že je to u nás samej rasista a nácek.

2 0
možnosti