Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezlobte se, ale je skutečně potřeba volební zákon změnit. Při příštích volbách by měli mít volební právo pouze ti, kteří prokáží, že nevolili Zemana. Jinak se u nás nedá o demokracii v naší ČR mluvit.

2 1
možnosti

A já jsem zase slyšel, jak jedna paní ve vietnamském obchodě z vedlejších kabinky říká, že je jí ta, a teď pozor, teď to přijde, blůza moc těsná, že ji škrtí.

Co myslíte, koupila si ta paní, a teď pozor, teď to přijde, tu blůzu nebo nekoupila?

A co myslíte, koho volila a koho nevolila?

A co myslíte, patřila ta žena k elitě nebo nepatřila, když kupovala u Vietnamců?

A co myslíte, pila ta žena kafe s lógrem nebo bez lógru?

A co myslíze, skončí ta žena v lágru, nebo ne, když řekla, že jí ta, a teď pozor, teď to přijde, blůza škrtí?

Ring volný, pane Furste (omlouvám se, ale nechtělo se mi hledat přehláskované u)!

3 5
možnosti

Přehláska je ta klávesa vedle "entru" ;-). Koupila, Zemana, nepatřila, lógr a lágr říkají děti našemu bytu, zvláště když mají zaracha a u nás ta paní určitě neskončí. ;-D

1 0
možnosti
Foto

A představte si, že ta dělnická lůza tu odmítla přivítat pana presidenta a vedení (výrobního!) závodu to muselo dát příkazem, aby nebyla ostuda. Asi se nám i z dělného lidu stávají elitáři a kavárníci. Kam ten svět spěje!

Dělící čára mezi voliči jednoho a druhého je úplně jinde, než si myslíte. Což platí i pro některé komentátory. Je to dáno strachem ze změny u jedné skupiny, a schopností přijmout změnu u druhé.

Za blog Rv

3 5
možnosti

Vy jste taky pěný filuta, pane autore!! Nadhodíte si problém a pak s ním celou stránku bojujete. V podstatě je to ovčáčkovina - "tam a tam nás urazili a já musím vyjádřit své rozhořčení". Co když jste si tu uvodní scénku vymyslel, abyste mohl pokračovat (tedy plivat) dále? Anebo jste si ji nevymyslel a ti dva mladíci byli úplně normální hasiči, co jeli po noční směně domů, ovšem to by neprošlo, oni nejsou elita? atd. atd. atd.

Příště začně poctivě, po svém - klidně můžete taky zostra, taky hanovbit, no jak to Ovčáček umi, tak nějak po bolševicku...

4 6
možnosti

Zrušíme "elitu", zavřeme vysoké školy !!! Ne, počkat, to už tu bylo, na to ještě není doba, ještě nejsme my "neo" u moci (ale už to bude brzo, že pane Babiš). Zatím zparametrujeme maturitu a tak naženeme příslušný počet (dle výpočtu plánovací komise) mladistvých na učňák. A co ještě uděláme, třeba ze jmenování rektorů frašku, ať si mají v hlavě co chtějí, nás to nezajímá, uděláme z nich darebáky co jen škodí této zemi. A co s tím studenstvem, to je vždy zpupné a ruší důchodce v rozjímání, navíc dokáží selektovat fake news, to je obzvlášť nebezpečné, pak nám nevolí našeho pravdomluvného, sportovce a reka ochránce pobíhajícího s puškou po hranicích, co je tu pro všechny dolní. Už vím, sejmeme je přes prachy, smrtící školné si pak dovolí jen ti co umí makat transparentně (např. přitáhnout si EU dotace), že jo Pepíčku, ty se neboj, ty jsi moje krev.

P.S.: Jsem rád, že uznáváte komunisty jako pohromu pro tento stát .... a pak s nimi hodíte stejný lístek. ;-)

3 3
možnosti
Foto

Zemana nevolila lůza, ale myslící jedinci, kterým neušlo, že Drahoš nadává Čechům do xenofobů, házející muslimy do jednoho pytle s atentátníky, násilníky a příživníky. Kdyby byl pan Drahoš elita, tak by si uvědomil, že ze všech migrantů v Německu jen 5 % pracuje - tudíž 95 % jsou příživníci. Z těch je potom ještě pár procent násilníků a možná promile atentátníků. Tudíž se ta česká lůza zase tolik nespletla když zevšeobecňovala. Jen o těch pět procent.

7 4
možnosti

ANO .

Velký BRATR se dívá :-(

Už to bylo předpovězeno ;-D;-D;-D (u příštích voleb mi bude o rok více a nebojím se)

1 0
možnosti
Foto

Tragédií je, že toto studenti nemají z vlastní hlavy, ale od svých pedagogů.

Stačí ostatně názory rektorů Karlovy university Tomáše Zímy v Praze a rektora Masarykovy university v Brně Mikuláše Beka.

Jen, aby generace těchto novodobých samozvaných "elit" nezavlekla Evropu znovu do války. Ostatně Ukrajina není tak daleko... Zajímavé, že lůzou a elitami se zde na blogu ohání i nemálo blogerů a diskutujících. Ještě zajímavější je, že všichni jsou odpůrci Miloše Zemana.

15 3
možnosti
Foto

Ony si ty "elity" zřejmě bláhově myslí, že se jich případná občanská válka osobně nedotkne, patrně proběhne jaksi virtuálně či co.

Je to podobné jako s vítači, kteří se naivně domnívají, že když budou na vetřelce hodní a budou s nimi kolaborovat, tito jim pak zajistí výsadní postavení ve společnosti. Opak je však pravdou.

16 3
možnosti

Dělat obecné závěry z hloupého výroku dvou mlaďasů v tramvaji mi přijde stejně pošetilé, jako brát vážně názory diskutujících třeba na Novinkách.

Daleko podnětnější a smysluplnější mi připadá zamyšlení kněze Orko Váchy na DVTV/aktuálně.cz, v němž si klade otázku, jak je možné, že tolik lidí dává přednost lži před pravdou, Rusku před Evropou a vulgaritě před zdvořilostí.

Dovolím si tvrdit, a své tvrzení opírám zkušeností z reálného světa, v kterém žiji, že dělící čára v naší společnosti nerozděluje Prahu od zbytku republiky, ani mladé od dříve narozených a dokonce ani lidi s různým stupněm vzdělání; dělící čáru určuje především hodnotová orientace každého z nás.

6 0
možnosti

Víte, ono to nejsou jen ti dva studenti. Na FB jsem smazal tři odkazy na mé články, protože v diskuzích pod nimi se na adresu těch, co vilili MZ objevovala slova, která byla urážlivá. Když si dáte práci, najdete i na iDNESu články v podobném duchu vůči voličům MZ. A i debaty v České televizi přinášeli podobné názory, i když byly pronášeny tak trochu "v rukavičkách".

15 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS