Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

žijeme v sekulárním státě a spousta jeho obyvatel jsou ateisté, vaše vytrvalé šíření víry je tudíž něco jako nevyžádaná reklama-výše čtenosti vašeho blogu ostatně jasně ukazuje, že to zajímá málokoho- já to beru jako váš osobní deníček-každý má právo přemýšlet a psát o čem chce ,byla bych daleka metod dobré křesťanky paní Valíkové která pod články neodpovídající jejím názorům doporučuje autorům aby psali o něčem jiném a nahlašuje je adminům-to bude asi projev té křesťanské tolerance - a taky kdybyste nešířil víru tak byste třeba přišel o služební byt a to bych vám fakt nepřála-ačkoliv doporučovat lidem aby místo řešení své bytové krize se obrátili k Bohu a nechali to na něm už skutečně může být nebezpečná-nechtěně tak podporujete lidi v nezodpovědném přístupu k životu

1 1
možnosti
VF

Těší mne, že stejně jako pan Libor Vaněk, pravidelně čtete mé blogy.

0 0
možnosti
MP

To mě těší, že to některým vrtá hlavou :-). V Janově evangeliu kap. 3 říká Ježíš Nikodémovi ( velmi spravedlivému farizei ) : " nenarodí-li se kdo znovu, nemůže spatřit království Boží " a " nenarodí-li se kdo z vody a ducha, nemůže vejít do Božího království " . To koresponduje s tím, když říká o Janu Křtiteli v Mt 11, 11 : " mezi těmi, kdo se narodili z ženy, nevystoupil nikdo větší než Jan Křtitel. Avšak i ten nejmenší v království nebeském je větší než on." Učedníci se z Ducha narodili až po díle Golgoty, kdy Ježíš vystoupil na nebesa, Ducha svatého vylil na své učedníky a teprve tehdy přišlo Boží království mezi ně.

2 0
možnosti
LV

L82i91b59o36r 24V62a58n29ě79k

28. 4. 2018 22:15

Jde o jeden z nesmyslů pocházejících z toho, že nejstarší evangelia pochází od vrstevníků či přímých jejich potomků Joshuy z Nazaretu.

V té době se poslední soud očekával "každou chvíli".

1 0
možnosti
VF

Děkuji za Váš názor. Těší mne, že mám dalšího pravidelného čtenáře. Přeji krásný den.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS