Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak může katolická církev radit jak s ženskými? Vždyť je mají zakázané! A poslední zkušenosti jsou minimálně dva tisíce let staré! Vždyť faráři, aby měli klid a nekomplikovali si život s ženskými, to raději dělají s chlapečky nebo dětmi.

0 0
možnosti

Ti lidé co střídali partnery byli méně šťastní, ale je možné, že zrovna tito by na tom byli ještě hůř se svým štěstím, kdyby byli věrní. Každý je individualita a ke svému štěstí potřebuje něco jiného

1 0
možnosti

Říká se: "Výjímka potvrzuje pravidlo".

Určitě jsou lidé, kteří nebudou nikdy spokojení a ti, kteří jsou vždy spokojení. Také záleží na tom, v jakém vztahu žijeme atd... Jsem přesvědčen o tom, že ten, kdo žije ve fungující rodině, bude svůj život na konci hodnotit lépe než ten, kdo jde "z jedné posltele do druhé". Občas si kladu otázku, ve které jednou skončí.

Co je ale vždy třeba připomínat - Bible dává radu, ale nechává na nás, zda se jí budeme řídit. Následky špatného rozhodnutí totiž poneseme my.

Přeji krásný den.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,54
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.