Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za moudrá slova!

I tady mezi námi je spousta těch, kteří se cítí být strážci správného, slušného žití. Ale nejsou. Vidí tvoji třísku v oku, ale svůj trám v oku nevidí!

Opakovaně mne udivuje moudrost Ježíše Krista! Pokud chci od někoho změnu smýšlení, nemohu mu to říci přímo, ale pouze ho k tomu přemýšlení s láskou dovést tak, aby na to přišel jakoby sám.

Podobně já nikoho nemohu přivést k víře. Mohu mu nabídnout možnost víry, ale on si na to musí přijít sám. Sám? Pán Bůh si ho k sobě přitáhne! Víra je dar!

Bůh žehnej Vaší práci!

:-)

2 0
možnosti
AL

Vaše články (stejně jako vždy) nutí k zamyšlení a odhaluji to zlé a samozřejmě i to dobré v každém z nás.

Máte pravdu, pohrdat (některými) lidmi je opravdu snadné.

Mea culpa, ale v některých případech si nemůžu pomoci.

Přeji pohodový den a karmu k tomu.

1 1
možnosti
AL

Občan Šimek se mínusem cítil osloven. :)

S tím nemohu nic udělat.

0 1
možnosti
PJ

P59e10t75r 94J35í61l89e60k

14. 9. 2018 4:35

Pohrdat druhým se nemá, nemá se ani lhát. A vy jste pane autore podpořil Zemana, který ona zla páchá, čímž jste svė, kdysi mnou čtené a karmou označovanė články úplně znevážil.

0 0
možnosti
VF

Máte právo to tak brát. Je to Vaše svobodná vůle. Pokud by média v době volby špinila pana Drahoše a ze MZ dělala svatého, zastal bych se JD. Myslím, že jsem nedělal ďábla či svatého z MZ ani z JD.

Život mne naučil na lidech vidět vedle toho špatného i to dobré, co se od nich mohu naučit. A na každém, pokud hledám, nalézám obojí. Dokonce i na sobě. Dokonalý je jen Bůh.

A co se týká mých článků s duchovní tematikou - buď jsou pravdivé, nebo lživé. Pravda nezáleží na tom, kdo ji "píše". Pokud články hodnotíte podle autora, nehodnotíte pravdu či lež, ale sympatie, které máme většinou k těm, kteří s námi souzní v tom, co považujeme za podstatné.

Přeji Vám příjemný den.

4 0
možnosti
VF

Karle, děkuji za podporu, která vždy potěší.

Ať se Vám dnes daří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,54
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.