Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R72a48d31e70k 70H89o95d20a65ň

18. 1. 2023 14:20

Andrej to přece vysvětlil: on nebyl v "zlé" STB, on byl v "hodné" STB. Prostě jen občas napsal o nějakém cizinci, co tady dělal... ;-D

0 0
možnosti

Vadí mi bývalí komunisté a agenti ! Volím Nerudovou, i když to není zcela ideál.

0 0
možnosti

V 80. letech to bylo o loajalitě k systému moci. Kdo chtěl zastávat jakékoli vedoucí místo i na nejnižší úrovni, legitimaci mít musel. Co si myslí nikoho nezajímalo. V soukromí si mohl každý říkat co chtěl, veřejně to ale projevit nesměl. Také to nesměl říct před fanatickým komunistou nebo agentem STB. Jinak to bylo každému fuk. Samozřejmě, že šíření tiskovin nebo veřejná prohlášení bylo něco jiného. To se netrpělo. Komunismus padl, protože už byl v tu chvíli mrtvý.

6 1
možnosti

Priznam se, ze v prvnim to hodim Fischerovi a souboje rozvedcik vs stbak se nehodlam ucastnit

2 1
možnosti

To pociťuji jako chybu! Druhé kolo bude nejpodstatnější! :-)

0 0
možnosti

I97v75a94n 58M35i54n71á98ř

13. 1. 2023 12:58

Volit kteréhokoli z komunistického dua Babiš,Pavel - znamená, že k jakémukoli ideologickému ZLU minulého režimu - budou tito pánové MLČET !!

1 4
možnosti

J33a41n 74V33e87r15n50e14r

13. 1. 2023 12:11

Ale on nebyl nějaký řadový člen. On byl rozvědčík.

Prostě voják, člen kontrašpionáže. A připravoval se na boj s imperialisty ze západu společně se sovětským svazem (ani já nejsem nejmladší a pamatuji si).

Po revoluci dostal novou, hezčí uniformu, vstoupili jsme do NATO a pan generál změnil "kamarády" (dříve se sovětským svazem na věčné časy) a přáteli teď byli najedou ti, proti kterým měl před "pár měsíci" bojovat.

Pokud někdo vyčítá Babišovi minulost a minulost generála (agenta Pávka) omlouvá či bagatelizuje....

Já se rozhoduji jestli k volbám vůbec jít. Ani jeden z kandidátů se mi nelíbí. Nechám to na poslední chvíli.

3 3
možnosti
Foto

A odkud berete "agent Pávek"? Dá se to někde i dohledat, nebo je to jen nějaká konspirační teorie, kterou šíří kobliháři po internetu?

3 0
možnosti

Jak už jsem jednou psal, tak kdyby se režim otočil, tak Pavel bude jeden z prvních, co převlékne kabát. Kdo byl na vojně ví, že před kontráši se měl každý na pozoru. Bohužel, lidé jsou nepoučitelní.

2 1
možnosti

A co byste udělal Vy, když jste si tak jistý tím, co by udělal PP?

3 1
možnosti

Tak nějak. Až na to, že mi nepřijde, že by Pavel svoji minulost nezapíral (částečně). Každopádně tyhle "moralisty" z týchž důvodů jako Vy miluji. V duelu "kdokoliv vs. Babiš" je jasno. Snad nikdo s horší morálkou než Babiš tam není (snad jen kariérista Zima, který je naštěstí bez šance). Jo, duel Babiš vs. Bašta by byl těžký oříšek. To je snad jediná varianta, kdy by Babiš byl z mého pohledu lepší. Nerudová mě nijak nepřesvědčila. Pro mě ční nad všechny Fischer, ale ten je taky bez šance.

1 1
možnosti

Pokud byste si odpustil poslední větu, souhlasil bych s vaším názorem bezvýhradně. :-/

1 1
možnosti

JJ, jak říkal Bohumil Stejskal: nevadí, žes vstůpil, ale žes vystůpil ;-)

1 0
možnosti

O toho komunistu ani tak nejde, spíš o to, že byl kolaborantem ve zbrani s okupanty, tedy se sovětskou, potažmo ruskou armádou. Této okupantské armádě byla ČSLA plně podřízena, a podle těchto vojenských not okupantů nám vyrostl pan Pavel v udatného vojáka...

6 9
možnosti

J59i46ř26í 61H48o82l31ý

13. 1. 2023 5:46

A vy si myslíte že STBácké prasátko by bylo lepší?

6 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.