Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Stejně je smutné, že Prchal dokázal i se svými špinavostmi zblbnout tolik lidí 8-o

6 1
možnosti
ZZ

Nakonec se ukázalo, že o špinavost se pokusil jen Pavlův PR tým, ale nějak taktně se o tom úmrtním parte mlčí.

:-/

2 10
možnosti
ZH

Vidím, že jste o krok před policií, když už víte, kdo ten fake vypustil. Nechcete si s tím někam zajít?

3 1
možnosti
ZZ

Výsledek voleb je mi celkem ukradený.

;-)

0 0
možnosti
MJ

Interpretujte si výsledky jak chcete. Pro mnohé však byla volba Babiše jen volbou menšího zla. A ti mnozí se smějí, že se tolik lidí nechalo nachytat propagandou pana Pavla.

7 6
možnosti
ZH

Můžete nám prosím říct, v čem je Babiš menším zlem než Pavel? Já to vidím přesně naopak.

6 2
možnosti
MJ

Pokud to vidíte naopak, tak Vy prosím řekněte, v čem je Pavel menší zlo, než Babiš!

1 0
možnosti
ZH

No, to je dost dlouhý seznam. Ale aspoň pár bodů.

Poslechl jsem si tiskovky obou kandidátů. U Babiše jsem opět slyšel to jeho kňů kňů a já já já. Pavel promluvil jako státník.

Z nedávné debaty, kdy Babiš odmítl jít na pomoc případně napadenému Polsku, se nakonec stala mezinárodní ostuda. Protože víme, jak se Babiš choval i dřív (například sled vydávání protiprávních nařízení vlády), v případě jeho prezidentování by to byla jedna dlouhá řada podobných ostud. On prostě něco plácne a vyklube se z toho totální hovadina.

U Babiše je tu obrovské riziko, že si procpe do soudů a ČNB své lidi. Po dalších volbách by mohlo ANO získat většinu (jako prezident by je otevřeně protlačoval, o tom nelze snad ani pochybovat), tím by získal vládu poskoků, která by mu šla na ruku a v privatizaci státu by mu už nestálo nic v cestě.

Stačí aspoň toto?

A teď vy.

10 2
možnosti
Foto

Uvidime, jestli Pavel bude verbalne protlacovat euro, migraci, bude souhlasit s cenzurou a KRITem i s vyhazovanim lidi za jine nazory. Uvidime, zda se postavi za Rehku a Kolare a uvidime, zda se dale vyhne odsouzeni pripadnych unahlenych vyroku clenu vlady (po rakete v Polsku). Uvidime, zda podepise kazdy nedobry zakon z EU a zda bude lidem tvrdit, ze ceny energii jsou nutne.

Zatim sve nazory projevoval sporadicky a radeji ne v zadnem duelu.

Kez by se ukazal byt dobrym prezidentem. To si zaslouzi slusni volici Pavla i Babise (mnozi ho volili jen z obav). Pak by mohly byt spokojene oba tabory.

Ted si vitezstvi uzijte. Doufam, ze se pletu.

2 0
možnosti
ZH

Ehe. Zatímco Babiš sliboval vzdušné zámky a modré s nebe, přičemž bylo jasné, že to jako prezident nemohl ani splnit, Pavel je v tomto směru opatrnější a realističtější. Zatímco Babiš (tedy jeho Agrofert) stále pobírá dotace a to i z EU, máme jistotu v tom, že stejně jako za jeho premiérování bude zde říkat něco, ale potřebné dokumenty bude poslušně podepisovat (jinak pozor, nemíchejte kompetence prezidenta a premiéra). Pavel je nejspíš podepíše také, ale nebude kolem toho hrát (snad) falešné divadlo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3335
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.