Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zeman patří spolu s Klausem mezi to nejhorší, co se v politice od roku 1989 pohybovalo a pohybuje.

5 0
možnosti

Vlastíku Fürstře, jestli jsi spokojen ze svým příjmem proč píšeš do blogu závist šířící plky za honorář?

0 2
možnosti

Tak vy mi závidíte honorář? To je mi Vás líto. A to ještě netušíte, jak velké prachy tu na iDNES.cz blogeři berou. ;-)

6 0
možnosti

Copak zlý Zeman, ale co takový chudák Krumpolec. Důchod 25000 mu nestačí poněvadž musí za každou cenu nesmyslně vydržovat svůj byt v centru Prahy a tak musí stále v důchodu makat jak šroubek.

0 0
možnosti

Pro mě byl Zeman veliké zklamání, jak v praktické politice tak i teoretické. Byť jsem nikdy nebyl nějaký pravičák od přírody či ve správný okamžik převlečený.

Ve vašem příspěvku mě upoutala "víra" jak očekáváte a jste smířen s vývojem "z tlustých do tenkých". Ten kapitalismus (za mladých let to byl imperialismus jako poslední stadium) není asi zas tak výkonný jak jsme si slibovali.:-)

1 2
možnosti
Foto

Kdežto tam, kde kapitalismus není, je ráj na zemi. Třeba v - ale to jistě rád napíšete, kde.

Typicky imperialistický stát je dnes Rusko, ale jako poslední fáze "komunismu". Vy jste v tom VUMLu musel spát! ;-D

12 0
možnosti

Myslím si, - shodnout se můžeme všichni. - "DRAHÝ pane prezidente, odpočívejte v POKOJI". Je tam vše dobré. Drahý byl, pokojů má evidentně dostatek > A to hlavní! Je od něj pokoj ... :-)

15 0
možnosti

S tím "odpočívejte v pokoji" bych nesouhlasil, ani kdyby už byl v hrobě. Není to ode mne hezké, to uznávám, ale tak to prostě cítím.

1 0
možnosti
Foto

Miloš Zeman rád mluví v jinotajích. Ti, kteří ho nemusí, se jich rádi chytají a berou je záměrně vážně, aby měli proč upustit jed. Média jim zdatně nahrávají. Vy jste ještě v normě, ale jsou tady jinačí kabrňáci. Pan Vlastimil Šantroch tady nedávno zveřejnil takovou hezkou básničku, byla samozřejmě o autorovi, nikoliv o Zemanovi, a pár lidí se mu tam podepsalo, jeden dokonce žádá o zveřejnění "básně" na Blogosféře. Tam to ale, myslím si, více cenzurují než tady, tak nevím, jestli pan Šantroch uspěl i tam. Divila bych se.

4 15
možnosti

Jarmilko, to máte docela pravdu.Miloš je vlastně slovesný Jinotajník. Jinak mluvil před okupací 1968, jinak po. Okupace se mu evidentně zalíbily. Jinak před Ukrajinou, jinak po. Před Šloufem, za Šľoufem. Před Andrejem, za Andrejem. Před Středulou, za Středulou. Před oborou, za oborou. Před soudy, za soudy. Jinotajkník. Prostě klasický souddní recidivista ... :-)

13 0
možnosti

Hlavně, že zítra o půlnoci vše skončí i když vyvětrávat se bude dlouho. :-)

22 3
možnosti

i kdyby si postavil dvougeneracni vilu s bazenem s morskou vodou, at si...

hlavne, ze bude pryc z Hradu

20 0
možnosti
Foto

Tak skromný domeček pro dva seniory z nichž jeden se do patra už nedostane si představuji jinak.:-) Zvlášt u lidového prezidenta, který skoro celý svůj plat rozdal na pomoc "vobyčejným lidem". Obdivovatelé Zemana by na něho mohli začít sbírat víčka. S takové almužny se opravdu nedá vyžít. To každý senior s podobným příjmem ví. Nerad bych se dočetl,že Zeman umrzl či zemřel hlady...

24 2
možnosti

Kdo tvrdí že je to domeček pro dva? Na takovou pořádnou swigers párty je to tak akorát.

6 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS