Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37i53ř14í 12V75o68l85n70ý

25. 12. 2023 14:57

Až do vzniku státu Izrael byla Palestina svobodným státem muslimů, židů, křesťanů, bezvěrců i vyznavačů jiných náboženství. Ať OSN vrátí stav před 14.květen 1948 a zmizí ohnisko nejvážnějšího mezinárodního napětí.

0 0
možnosti
Foto

Tak zaprvé Pavel Horváth je známý šprýmař a zadruhé, jak kdo zachází tak schází. Nebo-li komu není rady tomu není pomoci A těm rozhodně pomoci není.

0 0
možnosti

A co teprve "a mari usque ad mare"!

1 0
možnosti
Foto

Ano, od moře k moři se za Přemysle Otakara rozprostíralo Království české.

0 0
možnosti

Karma ono totiž i hákový kříž má více významů, ale tady by zřejmě soud neváhal ani vteřinu takže ano, je to podpora terorizmu.

15 0
možnosti

I94v64o 95L50y55č76k91a

21. 12. 2023 8:56

Nedávno jsem se dověděl, že finské tanky měly na sobě svastiku dávno před tím, než ji zneužil Hitler.

0 0
možnosti

J15a32n 69H74r18u77b42e34š

19. 12. 2023 18:12

Pan soudce asi nikdy neslyšel "Deutschland, Deutschland über alles" a neví ani, že "Rusko nemá hranice". Nebo nám vysvětlí kontext?

7 1
možnosti
Foto

On si asi vzpomněl na své putování o dovolené. Vždyť i teroristé si dovolenou zaslouží.

0 0
možnosti

Nemám rád trestání za slova, symboly či slogany. Měli bychom trestat za reálné výzvy, které by mohly mít nežádoucí dopad. Nacismus/fašismus jsou mrtvé ideologie. Heslo "od řeky k moří" se vyslovuje na pokojných demonstracích. Fanatici se zradikalizují i bez něj a jen si tím omezujeme sve svobody

1 11
možnosti

Dík za moudré upozornění!

5 0
možnosti

Problém je, že prostor pro spekulaci o více výkladech vytvořilo trio Ministerstvo vnitra, vedení PČR a Nejvyšší státní zastupitelství v jejich veřejném společném prohlášení "Od řeky k moři je za určitých okolností trestné".

Kdo vymyslel tu absurdní vsuvku "za určitých okolností" a proč ji vůbec dali do veřejného prohlášení, nota bene státní instituce, které symbolizují právní stát. Jaký je vůbec okruh určitých okolností? Takže místo jasného sdělení "Od řeky k moři je trestné" a které by vylučovalo podobné spekulace, tři státní instituce - garanti práva a dodržování zákona vytvoří takovýhle veřejný společný paskvil, který kdykoli použije jakýkoli obhájce demonstrantů a na magistrát elegantně přehodí dokazování splnění těch určitých okolností.

10 1
možnosti

Ja bych jim od reky k mori klidne dal - 5 km siroky koridor mezi zapadnim brehem a gazou. Ona takove exklava se blbe spravuje, bo se tam ani nedaji poslat bezpecnosti jednotky (uz vidim, jak izrael povoli presun ozbrojenych jednotek ze zapadniho brehu do gazy pres sve uzemi )

0 1
možnosti

no a Izrael by za to dostal prislusne velikou oblast z palestinskeho uzemi (asi tu cast, kde uz stejne ma osady)

1 2
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.