Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrozná představa. Nemyslím Babiše ve Strakovce, to už známe. Jenže stávající Babiš v roce ́35 vygradovaný do maxima, k tomu alzheimer, takže si nebude pamatovat, koho už nazval lhářem a zlodějem a koho ještě ne, navíc bude zapomínat češtinu a začíná mluvit rusky, bude hledat syna v Oděse, Agrofert vtrhne do petrochemie, zahájí výrobu chemického krmiva a inspirován filmem "Křidýlko nebo stehýnko" bude výrábět umělá kuřata, .....

Prostě hrůza.

4 1
možnosti
PT

Ufff slušná slátanina (jenom můj skromný názor).

Btw. v případě, že dodavatelská strana nesplní včas své závazky (dodávku), tak mi přijde zcela legitimní od smlouvy ustoupit.

Třeba se někdy jako občané, kteří ten cirkus platíme ze svých daní, dozvíme, jak je smlouva koncipována

8 3
možnosti
DR

To se nejspíš dozvíme ihned poté, co ta současná škodná vypadne z ministerstva obrany.

3 3
možnosti
PS

Rok 2035: Babiš stále ve vězení nebo po smrti.

4 7
možnosti
LH

Pane Sladovník, buďme realisté, bohužel mýlíte se : Bureš do vězení nepůjde za Čapí hnízdo ani nic jiného, a dožije se 90- ti let poněvač je z dlouhověké famílie ...

1 2
možnosti
Foto

Dnešním seniorům ve věku nad 70 let už může být vážně nějaký Babiš v roce 2035 ukradený.

4 0
možnosti
LH

Bureš se nesmí stát premiérem ! Přivedl by si Mastnou Alenu na ministerstvo financí, babráka Havlíčka na ministerstvo hospodářství, neschopného švanila Vondráčka do funkce předsedu dolní sněmovny ... A to by znamenalo zase několik let zpátky !

11 9
možnosti
Foto

Ukazuje se, že Babiš blábolí a ani neví co. Je jen otázka, jestli je fakt tak hloupý, nebo jeho tým velmi vychytralý.

12 6
možnosti
JK

Babišovi rodiče se oba dožili 81 let, takže před Andrejem je nejmíň dalších 10 let v politice. V roce 35 tak klidně může být premiérem. Ale pochybuji, už své schopnosti předvedl a lidi mu nad volební urnou příliš často ucuknou. Lidi si moc dobře pamatují to jeho divočení za koronáče a vědí, že je to slaboch. Stačí to týden před volbama prohnat netem a Bába má obratem po píďalkách. Nikdo nechce volit slabocha. A může kvílet jak chce. Fialu Nutellu může ODS vyměnit, ale Babiš se sám vyměnit nemůže. To je ten hlavní fór. Už to zkoušeli testovat na Šilerce když kandidovala v Brně-Komíně do obecního a v Brnisku do velkýho zastupitelstva, nikdo jí to tam v nějaké relevantně zvýšené míře nehodil. Havlíček je ten samý model. Takže Babiš má svých 30% jistých, a může ve Sněmovně žvanit až do smrti. Jako řadový poslanec.

9 2
možnosti
DR

"Fialu Nutellu může ODS vyměnit..."

To bezpochyby může. Pouze mě nějak nenapadá kým.

3 0
možnosti
MH

Proč 2035? Jinak v rozhovoru na Novinkách řekl: "Doufám ale, že je tam klauzule, že pokud se nebudou dodávky F-35 stíhat, půjde od toho ustoupit" což je rozdíl oproti titulku

3 0
možnosti
Foto

2035 protože to Černochové ladí s F 35.

1 1
možnosti
PS

Nechtěl bych Babiše premierem, ani kdyby mu bylo 30 !

13 1
možnosti
PS

To zrovna opěvoval v ČST úspěchy socialistického zřízení. Má to vlastnost, že dokáže říkat a slibovat to, co podle něj ti důležití chtějí slyšet. Ale něco pro to dělat nikdy nechtěl, nedělal a nebude.

4 2
možnosti

Babiš je přesvědčený, že každý blbec nám může vládnout, když má kvalitní PR team! Není to pravda! V Česku hospodařil jako ve své fabrice, věřil jsem v hospodárnost, ale on si bral "ze svého", co chtěl!

Nebezpečí vlády anoistů a okamurovců je dle preferencí stále reálné! Hrozí nám rozhazování ze státní pokladny, selhání ekonomiky a ruský Putinův protektorát! Co nás to stálo za minulé vlády úsilí, abychom se nestali otroky Ruska!!!

13 4
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,31
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.