Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. Jediný politik, kterého jsem měl skutečně rád, byl Rudolf Battěk, polistopadový předseda Sněmovny lidu. Ten však byl na politiku (bohužel) příliš slušný, takže v ní moc dlouho nezůstal.

0 0
možnosti
Foto

Můj strýc je velmi vzdělaný a inteligentní a kdysi ve velkém propadl Klausovi, fakt ho považoval za boha, nezažil jsem, že by někdo stejně adoroval Babiše nebo Okamuru. Když se koncem roku 1997 provalily finanční skandály ODS, tak to omlouval, že Klaus za to nemůže, že má takové lidi kolem sebe a že bez Klause se dál země nepohne.

Všiml jsem si, že na Fóru 24 dělají bohyni z paní MPA, jak je to úžasná prozápadní politička a jen proruským může vadit, ale to by byla jiná kapitola.

4 2
možnosti

Nenechte se vysmát. Vy jste neviděl ta videa, jak se tetky fotí s Babišem a tetelí se u toho blahem?

0 1
možnosti
Foto

Ve smyslu nadpisu lze doufat, že u Fürstů doma visí Petr Fiala hned vedle svého představeného?

0 3
možnosti
VF

Někdy je dobré si přečíst více než nadpis, chcete-li přispět do diskuze hlubokou mylšenkou.

9 0
možnosti
Foto

J95a68n 58Š47i32k

7. 2. 2024 9:23

Asi tak. Hezký den

0 0
možnosti
VT

...a jak jinak, zase zmíněno Čapí hnízdo... A počítám, že před volbami zase bude vytaženo, jak jinak, a to přesto, že to je věc notně vyčpělá. A přitom dle mého se nastalo nic jiného, než někdo požádal, vyplnil nějaké papíry a někdo další to měl zkontrolovat, prověřit oprávněnost a pravdivost a další to schválil a podepsal s tím, že dotace byla vyplacena. Kdo tu co ukradl ? A tak je více než 15 roků stále něco řešeno, a přitom kdo zde nese odpovědnost ? Neměl by to v případě podvodu, pokud nastal, být hlavně úředník ?!? Nebo ten za nic neodpovídá ?? Nejsem příznivec ani jedné ze stran ...

8 2
možnosti
VF

Proces stále pokračuje: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-nove-hlavni-liceni-v-kauze-capi-hnizdo-bude-rychle-40459805

Takže ne před volbami, ale tak, jak to naše soudnictví zvládá.

3 0
možnosti
Foto

Politik je sluha. Obdivovat ho? Mozna tak v pripade Churchilla. V ceske kotline v cele historii je vyjimecnych politiku jako safranu. Ta stavajici uderka co vyhrala volby na zaklade predvolebnich lzi dlazdi cestu k moci Babisovi a cestou jeste navic poslapava ustavu.

10 2
možnosti
VF

Tak ohledně Ústavy ČR je to myslím Ústavní soud, kdo má právo rozhodnout, co je ústavní a co ne.

2 0
možnosti
ZH

Po Milošovi Zemanovi jsem si myslel, že nadávky, pomluvy a výzvy k nenávisti odejdou s ním, ale premiér Fiala vyhlásil útok proti dezolátům na základě zcela nepodložených úvah začal vyhrožovat trestním řízením, pročež současně tvrdil, že mu jde o svobodu slova. Příčinou všech rozbrojů ve společnosti je opakování nadávek politiky, pak se všichni domnívají, že je tento "argument" povolen. Myslím, že Fiala je fanatický ďábel. Ale může přijít ještě někdo horší. Nad tím jak popisujete svou rozumnou toleranci jsem se napřed usmíval, pak jsem nevěřícně kroutil hlavou, když jste označil za pobožné uctívatele pouze opozici. Všichni musíme začít u sebe a nepoukazovat, co ti druzí. Budu rád, když svoje nynější tolerantní postoje udržíte.

9 2
možnosti
VF

Díky na inspiraci k dalšímu článku, v němž si Vás dovolím citovat.

Přeji prima den.

3 0
možnosti
RP

Fanatismus v politice tady dříve nebyl, lidé se přeli maximálně o to, jestli je lepší Klausova lstivá pravice nebo Zemanova mstivá levice.

Fanatismus se objevil později, za Babiše, Zemana, zbožštění politiků tady vznikalo už dřív, možná už za Paroubka.

Pražská kavárna, umělci, intelektuálové. Nálepkování nepřítele. Novodobý třídní boj, který výborně fungoval komunistům pro mobilizaci neinformované masy. Rozdílné společenské skupiny na to skočily a začaly se hádat a sprostě urážet mezi sebou, a touto vzájemno nenávistí nevědomky přispívat k volebnímu vítězství svému ideovému nepříteli.

Zvládání lidových mas je ve skutečnosti mistrovství, nemám takovou představivost, ale jisté je, že stačí dnes pourážet, například, hodináře, zubaře či, uzenáře... Druhý den se budou proti urážkám veřejně bránit, za týden sklidí uzenáři agresivní protest neinformované veřejnosti ohledně vysokých cen... Někdo v pozadí tahá za nitky a sleduje volební parametry.

8 0
možnosti
Foto

Očekávat, že váš apel "vyrobí" rozumné a nezatížené diskutéry by bylo naivní až hloupé. Naopak, vše je při starém. Někdo nedokáže správně přečíst a pochopit triviální text a reaguje hloupě, stranické buňky bojují i ze za své majitele a rozumně reálných hodnocení je jako šafránu.

Ale vy se nedejte a bojujte dál, vím, že nejde o karmu, kterou i já dnes dávám, jde o potřebné ideály a vize přesahující dohlédnutí mnohých.

1 0
možnosti
LC

Babiš je sice patla, zmatkař a pro mě překvapivě (vzhledem k tomu jaký majetek dokázal nashromáždit) i žádný hrdina, ale ve srovnání s Fialou jako politik o dva stupně výš. V tomto případě to však je snadné.

11 5
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.