Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V dnešní podivné době je omluva, navíc učiněná dobrovolně, bez soudního rozhodnutí, vzácný a úctyhodný čin. Klobouk.

A vůbec není důležité, že je to v podstatě o ničem, tedy u Svobodných (či jak se dnes jmenují) i u paní Šichtařové, kteří nikdy nepovažují za vhodné a potřebné omlouvat se za svá kategorická tvrzení, když se prokáže jejich nesmyslnost, a tudíž je omluva pro ně úkon cizí a neznámý. Konturováno je to i tím, že se jedná o propagaci kandidatury straničky bez valné šance na úspěch.

To však nesnižuje hodnotu vaší omluvy, ač jsem se tu dočetl, že někteří z ní zcela nesmyslně a žlučovitě činí princeznu koloběžku.

0 0
možnosti
JK

Jak jinak než podobnými veřejnými úvahami dostat ve všeobecné povědomí skutečnost, že politické kampaně před volbami jsou jen profesionálně vykalkulovanou reklamou ne nepodobnou té, která na nás všude útočí tak vtíravě, až je otravná.

U reklamy na výrobky a firmy je nám jasné, že auta nelétají, že se po napití nápoje neocitnete na pláži a že nevyhráváte jackpoty při jízdě na koni pozpátku, jenže u politické reklamy nám to jaksi pořád nedochází, že to co je v kampani má s realitou málo společného. Vášnivé diskuze neberou konce, jako kdyby se dva zuřivě hádali, že se musí do konce února nakoupit, protože sleva končí a druhý tvrdí, že to pak překryje další sleva, ještě větší. Hádka šílenců že, ale podobné jednání nad politickými volebními hesly je celkem běžné. Takže rozum do hrsti, vnímat realitu a nepřeceňovat hesla.

Děkuji autorovi za článek a smekám před touto omluvou, snad to přiměje další voliče k zamyšlení.

4 0
možnosti
Foto

Asi nějaká mejlka, to na bllboardu Markéta Šichtařová neni.

1 1
možnosti
Foto

A kdo to tedy je?

0 0
možnosti
Foto

A ví opravdu paní Šichtařová, že nikam nekandiduje? Podle mého názoru, pokud opravdu ne, je onen de-bilboard klamavou reklamou. Co na to nějaká volební komise?

Omluva pana Fürsta se mi moc líbí. Za dávného času byl můj otec nařčen jistou soužkou, že o ní řekl, že je ku-rtizána. Národní výbor si tátu předvolal, aby se jí na místě omluvil. Provedl to podobně:

"Omlouvám se, že jsem s. XY řekl, že je ku-rtizána. A před před zde přítomnými prohlašuji, že to žádná ku-rtizána není."

0 0
možnosti
LC

Ta místní blogerská pravidla neznám, nicméně z vašeho blogu jsem pochopil, že ten, kdo někam kandiduje ve volbách, by neměl publikovat v jiné rubrice, než v Politické aréně. A ti, co jsou již někam zvoleni, mohou publikovat bez omezení?

0 0
možnosti
VF

Pokud jsou aktivními politiky, měli by tam publikovat také.

1 0
možnosti
LB

Uznat svoji chybu a omluvit se, a to ještě veřejně, každý neumí. Takže pan Fürst nemusí mít můj souhlas s tím, co zde píše, ale má můj respekt.

5 0
možnosti
JZ

Já jsem tedy přesvědčen, že každý, kdo si dovolí kritizovat paní Šichtářovou, by měl být poslán minimálně na dvacet let na převýchovu do gulagu. Pro výstrahu všem takovým. Jinak se nám to soudruzi tady zvrhne v anarchii.

2 3
možnosti

Souhlas Zejména za ten titulek inkriminovaného článku je omluva na místě, což kvituji s uznáním. Pravda ale je, že podobně by po zhlédnutí toho bilboardu zareagoval skoro každý.

12 0
možnosti
JR

J83a61n 22R92á37ž

22. 2. 2024 12:22

Vypadá to, že jste chtěl volit Svobodné a kvůli Šichtařové váháte. Jinak tu starost o to, jak působí na voliče billboard Svobodných s "nekandidátkou" nelze chápat.

2 5
možnosti
Foto

Vy reagujete jen to, co se Vás přímo osobně týká? Tok to jo.....

0 0
možnosti
ŠM

Měla by zažalovat tvůrce..a fotografa, vypadá tam nepřirozeně a korektury z toho úplně trčí...

0 0
možnosti
Foto

Ono už by to bez silných korektur nešlo.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,34
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.