Foto

Taky jsem se pobavil , že nějaký ukrajinský oligarcha vlastní značnou část půdy, To je opravdu skandální, to nikde na světě samozřejmě není.

Potvrzuje se, že Andrej Babiš je náhodný generátor slov. On něco zaslechne, zdá se mu to fajn, tak to hned vypustí. Pokud mu někdo připomene, že před rokem říkal pravý opak, je ihned napaden, že dělá kampaň a účelovku.

Opravdu, ale opravdu chceme mít tenhle materiál premiérem?

JZ

Tak ukrajinský oligarcha vlastní půdu, tak od Andreje Babiše to vážně sedí.

JH

J85a89n 93H75r41u20š75k61a

28. 2. 2024 10:38

Bureš je největší buran a podvraťák české politiky, ever...on už (asi nikdy) nerozlišuje mezi lhaním a realitou...on vůbec nechápe koncept pravdy a lži...

MV

ono...kdyby z nejakeho pruzkumu vyslo, ze si lide mezi kosy, vrabce a holuby preji mit v Cesku i papousky, zalozil by okamzite B v Agrofertu papousci farmu

jeho populismus zdaleka nedosahl vrcholu

za text karma

Foto

Tak je přirozené, že českému oligarchovi vadí ukrajinský oligarcha. Je to pro něho konkurence, ne?

Foto

Proč? Nikdy nelze vyloučit ani fúzi, neb kapitál nezná hranic

JZ

ČR je malá země s deseti miliony obyvateli, žádný pupek světa. Proto opravdu nejsme ti, kteří by měli organizovat mírová jednání o válce na Ukrajině.

JK

Tak tak. O nás se jedná, ne že my jednáme o jiných. Babiš zapomněl čí mu maminka přihlásila občanství. Někdo by mu měl říct, že už papírově není Maďar.

Foto

Ukrajinci o proti některým z nás dávají přednost svobodě s nebezpečím než míru s otroctvím.

Foto

Popsáno velmi trefně a karma jako hrom .

JK

Tak ona by předmětem takového mírového jednání s Ruskem nebyla Ukrajina, ale my. V podstatě by stálo za pokus vyjednat, že až Rusové obsadí Ukrajinu, že nám ponechají prostor třeba 14 dnů na vystoupení z EU a z NATO. Ale spíše si myslím, že to není potřeba, Rusové přijedou rovnou a pak nám na to dají třeba 3 týdny. Což pan Babiš stihne, on je totiž ten manažer, a jak řekne, tak udělá.

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,33
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.