Foto

J55a35n 28Š53i98k

1. 3. 2024 10:49

Ono by možná stačilo, kdyby ti, co jsou tak nespokojeni s hrozným státním terorem v ČR, jeli občas do zahraničí. Ale ne do Polska za nákupy na tržiště nebo do oploceného resortu s bazénem a s All inclusive na hotelu. Mám na mysli, aby se zašli podívat do nemocnice, policejní stanici, úřad, k nějakému domorodci jak bydlí doma, jaké má pohodlí, zeptat se ho jak se žije mu, jak mu osobně pomáhá stát, kolik jich doma bydlí. Je škoda, že jsme s Ruskem tak na nože. Bylo by fajn pořádat pravidelné zájezdy třeba do takového Petrohradu. Ale ne na prohlídku krásných zlatých místních Putinových paláců. Ale třeba za seniory, abychom věděli jaký mají oni důchod, v jakém je poměru k příjmům a jak se jim žije a jak oni musí dlouho pracovat, aby si mohli koupit pořádný chleba. Když nic jiného, tak po návratu by někteří hrdinové místního odporu drželi hu.u. Hezký den

JV

Také do nemocnic by se tam podívat mohli, jen pro představu.

Foto

Máte pravdu, ale je to zbytečné. Pokud nadáváte na Fyalu a spol., máte to u těchto lidí dobré. Pokud nadáváte na Putina, máte to u nich špatné. Jejich mozkovnám nemůže více docházet.

PB

Skupiny s odlišnými ideovými postoji, typická ukázka zde, příznivci Rajchla a SPD chtějí lynčovat Rusa, protože si myslí, že je to Ukrajinec a řídí ho CIA:

https://www.youtube.com/watch?v=0fr6oUU9EtM&ab_channel=CNNPrimaNEWS

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,33
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.