Foto

J18a95n 16Š29i92k

11. 3. 2024 21:47

Nedivil bych se, kdyby zrovna teď pan Rovenský sháněl materiály na pana Rovenského. Ten správný na toho nesprávného. Vlastně pardon. Ten nesprávný na toho správného. V každém případě je potéšující, že i v ANO se najdou lidi, kteří rozeznají dobro od zla. A nejen to. Dokáží se mu i postavit. Věřím tomu, že takových má ANO víc. Těchto by se měl Andrej bát. Voličú bohužel nemusí. Z těch jeho mu bude většina ještě tleskat. Hezký den

Foto

Ten Babišův mail je neskutečná prasárna, která ale autora přesně vykresluje.

Jisté prvky komedie ale tam jsou. Představte si, že byste napsal vášnivý mail své milence, ale omylem byste jej odeslal manželce. Něco podobného se teď podařilo Babišovi.

Foto

Na druhou stranu při jeho inteligenci, kdy na sebe všechny průšvihy, včetně Čapáku, vyzvonil sám, to vůbec nepřekvapuje.

PB

"Sežeňte mi okamžitě kompro na toho Rovenskýho, který na mě veřejně práskl, že sháním kompro na toho Lipavskýho. A bacha, je to ten druhej, tak ať neuděláte stejnou botu jako já. Bohamojho!"

Foto

Karma. Je skutečně děsivé zjistit, že tento člověk má 40% podporu.

JH

J22a98n 67H42r92u37š50k14a

12. 3. 2024 8:36

Odpovídá to holt realitě elektorátu...oni mají stejné hodnotností a morální vlastnosti, takže jim to imponuje...

PL

P70e88t34r 97L36o25r74e82n15c

11. 3. 2024 20:50

ANO, za takový nechutný "přešlap" by západní politická strana donutila svého politika odstoupit ze všech funkcí a navždy by se od něj distancovala.

A česká politická strana..?

Cože - politická strana?

Foto

Přesně tak. A proto je Řeporyjec celej distancovanej v ODS.

Foto

Karma. Dík za klidný, věcně napsaný článek.

- Když poslanec, veřejně činná osoba, člen zákonodárného sboru, napíše "objednávku" tohoto typu, tak to z podstaty věci není soukromá korespondence, ale věc naprosto veřejná, která si zasluhuje důraznou veřejnou debatu.

Foto

Karma. Jsem zvědavý jak tohle příznivci ANO okecají. Zatím se tu jeden snaží být akorát ftipnyyy

DR

Buďte za toho Babiše rád. Hned máte každý z té Vaší kliky téma nejmíň na tři blogy.

Foto

No, aby nám pan Rovenský časem náhodou neuklouzl v umývárně....

Foto

Třeba se spletou a uklouzne ten omylem správný, ve skutečnosti správně nesprávný. Ale bude to jenom chyba, prostě omyl v soukromé konverzaci, za který se zadavatel úkolu omluví. A tím pádem to bude všechno v pořádku, vděčný volič rád přijme verzi, že se nic nestalo.

JB

J93i75r28i 48B96o72r

11. 3. 2024 20:58

Říkají že to dělají všichni, možná ale když to na někoho praskne tak odstupuje. Za vlastní hloupost se platí.

JV

Vubec nemuzu pochopit, ze lide zerou Babisovi, ze on je tu pro ne. Jsou to opravdu naivni ovecky, pokud ani po vcerejsku nepochopi. To, co on provadi, jsou vychodni praktiky jako ze zurnalu. Jako vazne chceme to, co se deje ted na Slovensku nebo v Madarsku? Po tech zkusenostech z totality?

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,37
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.