JK

Babiš musí mít nutně složky i na Babiše, jinak by nebylo možné, aby dělal to, co nikdy dělat nechtěl.

Foto

Tajnou policii přeci máme pořád a je to zcela normální.. nejen u nás.

VF

StB ale podléhala jedné straně. V tom je to dnes jiné.

Foto

On pán Babiš najde nějaký způsob jak zakleknout na všechny ty nuly a zbytečné ministry, kteří nejsou tak štědří jako on. Tajné služby podléhají kontrole parlamentu, on bude mít svojí soukromou.

Vašek

JK

J33i23ř69í 80K19o26z45á86k

14. 3. 2024 18:19

Já bych si tipnul, že se Babiš prostě jen ukliknul při posílání mailu. To se stává i v lepších rodinách. Ale obsah toho mailu, to je prostě katastrofa. A rozhodně bych ho nepodezříval, že to bylo za účelem testování voličů.

Foto

Omylem může mail poslat na jinou adresu pouze ten, který má i onu jinou adresu ve svém seznamu

Foto

J21a76n 18Š98i53k

15. 3. 2024 9:32

Než aby zadal jedno slovo :Lipavský" do google, kde jsou normálně veřejné informace, pan Babiš se mořil se šifrovaným e-mailem svému poradci. Předpokládám, že ho, chudák, těžce smolil celý večer. Pokud text nebyl šifrovaný, tak ho psal v nějakém opojení či s momentálním výpadkem inteligenčního kvocientu. Pokud ani tohle není pravda, tak šlo o pokyn znamenající jediné: Vyhrabte na něj nějakou špínu. Ať už šlo o šifru, výpadek inteligence, požití koňaku před spaním či tajný úkol, je to pořád o jediném. Takového člověka volí většina voličů tohoto národa, které se tohle všechno líbí nebo podobné praktiky schvaluje. Proto si plně zasloužíme být tam, kde jsme. Zadlužená země s ekonomikou směřující dolů, na předních místech ve spotřebě alkoholu a přežranosti a na posledních místech v hodnocení kvality státní správy či korupci. Jinými slovy: Co chceme, to máme!!!! Hezký den

VF

To je právě to, proč se asi nejednalo jen o to, co jde zjistit na Googlu.

I Vám přeji příjemný den.

PN

P12e78t13r 81N70e33d47v49ě13d

14. 3. 2024 21:58

Karma karmoucí. Ta dojemná starost o voliče ANO mě dojímá k slzám.

Také se těšíte na tu mimořádnou schůzi? Co ze svých "složek" vytáhne slepenec? Já docela jo.

JK

Tak konečně ve vašem životě má někdo o vás starost a vy začnete brečet. Ale nebojte, váš domnělý svět, ve kterém mají všichni na všechny složky neexistuje. Vaše složka, například, by nikoho nezajímala, takže k pláči nemáte důvod.

Foto

Nemyslím si, že by Andrej Babiš myslel až takto sofistikovaně. On je spíš duševní prosťáček. Krom toho by netestoval praktiky StB před volbami s rizikem ztráty hlasů, ale zavedl by případně je až po vyhraných volbách.

Foto

Velmi záleží na nás, na voličích. Podle toho, jaká sestava se dostane k moci, mohli bychom se dočkat i velmi nepříjemných překvapení. Je to pro nás vážné varování. Musíme naprosto realisticky počítat s tím, že "určití politici" budou v pokušení utvářet poměry v naší zemi k obrazu svému.

JK

J30a84n 79K31o81z76á18k

16. 3. 2024 23:06

A o co jiného jde jiným politikům?

Foto

Koukám že básník tu už zase řádí a tím je po diskusi.

Foto

A hujeři, jasánci a pidlové jsou z toho zas smutní, že A přitom si tak pěkně notovali

Foto

Resuscitaci už zavedl Rakušan s KRITem.

VF

Tým, který má čtyři lidi? To myslíte vážně?

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,37
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.