Foto

Babiš se odpovědi na tuto otázku pečlivě vyhýbá. On je přece pro mír a to stačí. Pro mnohé to bohužel opravdu stačí. Fakt, že zajistit mír může jen porážka agresora mu jaksi uniká. Stará latinská přísloví nepatří do jeho výbavy, jinak by věděl, že: " Si vis pacem para bellum." Chceš-li mír, připravuj válku.

Vašek

Babiše nelze brát vůbec vážně. Je to populista tělem i duší bez jakýchkoliv morálních zásad. V podstatě se řídí jen tím, co si přejí zhlouplé davy. Ale jen do chvíle, než se dostane k moci. Pak si bude znovu potřásat ruce s "pantáty" z EU.

JK

J74i29ř80í 14K59o21z29á80k

20. 3. 2024 15:29

Na tuhle otázku Andrej neodpoví. Nebo jen vygeneruje nějakou zcela iluzorní "myšlenku". Popravdě, ono k dosažení míru na Ukrajině jsou potřeba dva a zatím to rozhodně nevypadá, že by ze strany Ruska přišel nějaký akceptovatelný návrh.

JS

Když ve zpravách ukazují ty zničené města na UA tak si říkám, že takhle by to u nás vypadalo v roce 68 když tady přijeli bratři ze SSSR a my bychom se bránili. I ta jejich obhajoba je podobná, u nás to bylo protože prý tu byla kontrarevoluce a na UA prý jsou fašisté. Vím, že je to mimo blog ale tak mě to napadlo.

VF

Je to stále stejné a je dobře, že v tom Ukrajina nezůstala sama.

PN

P16e40t29r 62N11e88d76v51ě40d

20. 3. 2024 19:53

Vím, že nechcete aby se Vás lidé neptali. Je mi to však jedno.

Milý autore, jak si představujete Vy, Vámi zvolená vláda ukončení té agrese rusáků? Babiš volá po jednání. Nikdy snad on, ani další koblihy neřekly nic o nedodávání zbraní a pomáhání. To, si zase jako snad každý z příznivců slepence a slepence samotného musíte lživě doplňovat výroky?

Co tedy bude? Počká se až Putin zařve a bude se doufat, že nástupce to zastaví?

Nebo Ukrajinci vyženou rusáky za své hranice a řeknou si "a je to?"

Nebo získají Ukrajinci nový životní prostor a Moskva lehne popelem?

Nebo nakonec napadený a agresor sednou ke stolu?

Nebo se zmáčknou ty "červená tlačítka" a bude to už v podstatě jedno?

Foto

A/ Andrej Babiš je generátor náhodných slov a slepenců. Mnohokrát doloženo jím samým, je schopen si v jedné větě odporovat ("nekoupil jsem žádný zámek ve Francii a když, tak za vlastní peníze").

B/ na druhé straně má telefon na Macrona, což je samozřejmě zásadní argument.

PS

P59e28t19r 67S44o64u34č67e60k

20. 3. 2024 12:58

Pane Vodvářko, Babiš si koupil ve Francii vilu, která se jmenuje "Château", což v překladu znamená "Zámeček".

Takže: Žádný zámek, ale pouze vilu, která se jmenuje Zámeček.

Tak jaká "kauza" ?

Tím B/ chcete naznačit, že Macron (protože má telefon na Babiše) se jako prezident zasadil o to, že celá umělá aféra dopadla tak, jak dopadla?

Foto

Demokraticky opustil diskusi v parlamentu a namísto toho hned uspořádal tiskovku, na níž mu nikdo z chciválků nemůže drze nedemokraticky oponovat. A tam představil svůj recept: "Každej kdo je trochu normální, chce mír!" To je úžasná konkrétnost a jasná stezka, jak mír dosáhnout. To přeci musí uznat každej.

PS

P14e74t26r 85S75o89u65č93e48k

20. 3. 2024 15:22

Opravdu? Demokraticky opustil diskusi v parlamentu? Jakou diskusi, můžete to konkrétně upřesnit? Máte na mysli uzurpování mikrofonu na celý den (14 přednostních práv pro vládní pětikoalici) bez možnosti diskutovat? Úmyslně totiž nebyla zahájena rozprava.

To nad čím se pozastavujete, předvedli dnes poslanci z opačné strany.

Mír chtějí všichni.

Jedni vítězstvím ve válce, i za cenu mnoha obětí.

Jiní zastavením bojů a v příměří jednáním dosáhnout dohody.

Obě cesty vedou k míru, ale jen jedna nemá na svědomí krveprolití, zmrzačené životy, ekonomické a hospodářské škody.

Je názorem každého z nás, jaké variantě dáme přednost.

JZ

To je právě problém, kterému se chcimíři vyhýbají. Když se jich konkrétně zeptáte, jak dosáhnout míru na Ukrajině, tak mlčí.

EH

Na jakýkoliv argument se vytasí věštecká koule, co udělá Putin za rok, pět nebo deset let.

Stejně tak chciválkové neumí odpovědět, jak vyhnat Rusy z Ukrajiny i Krymu. Bez přímé účastí dalších států.

JZ

Tak rusáci opět záměrně ostřelovali civilní cíle, jenom náhodou opět neumíraly ženy a děti. A s takovými bychom měli vyjednávat.

Kyjevem otřásly exploze, trosky zničené střely dopadly na domy i školku - iDNES.cz

ZJ

... a karma ! Vynikající článek! Na tyto otázky Nebureš, ani žádný člen jeho ,,vlezdoprdelkové strany" nedokáže kloudně odpovědět ! Včera žvanil a žvanil v ČT s Danielem Takáčem bývalý předseda PS Radek Vondráček a půl hodiny z něj lezly jen samé plytkosti, ale jméno s kým konkrétně by ten ,,mír" dojednával z něj moderátor nevydoloval ! Jak typické pro Neburešovu partu!

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.