JZ

Přeji Ukrajině mír po porážce Ruska.

Foto

Spojené státy vyzvaly Ukrajinu, aby přestala útočit na ruskou energetickou infrastrukturu

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ruskko-ukrajina-valka-energeticka-zarizeni-ropa-rafinerie.A240322_105718_zahranicni_dtt

to jenom k té slibované podpoře a možnému vítězství Ukrajiny.

Foto

Každý, kdo navrhuje mírové řešení postavené na ukončení pomoci Ukrajině, je buď myšlenkové nedostatečný nebo to s Ukrajinou nemyslí moc dobře,

Kdo navrhuje mír výhodný pro Rusko, je vlastizrádce, zrádce liberální demokracie, zrádce občanských svobod! Takové zrůdy nevolím!

Foto

Rusko je imperialistický stát. Jedinou možností diplomacie vůči němu je nutné dát mu najevo, že pokud šáhne tam, kam nemá, dostane ne kladívkem přes prsty, ale železnou tyčí do zubů. Tomu rozumí jak Putin, Lavrov i ta smečka kreténů, co si myslí, že středověk neskončil a že jedinou možností raison d ́etre je dobývání cizích území, vraždění původních obyvatel a podrobení těch přeživších.

Jsem si jist, že pokud by NATO vstoupilo na Ukrajinu plnou silou, bylo by po válce. Ten ruský skrček dobře ví, že pokud by vypustil jedinou jadernou raketu, ani bunkr v Kremlu by ho nezachránil.

MK

No jo, ale tohle prostě nikdo riskovat nechce.

Foto

Odpověď je jednoduchá. Slušní lidé jí přejí mír, ti neslušní jí doporučují kapitulaci.Karma

Foto

Bicera přeje vítězství Putinovi. Nic překvapivého.

Foto

Nechme to na Ukrajině.

Dokud má vůli se bránit, podporujme ji, co nám budou síly stačit.

Pulka ua vuli nema a je mimo ua (ja se jim teda moc nedivim, stejne jako se nedivim tem rusum,co udealali totez)

Foto

Jediná možnost míru je stažení ruské armády z Ukrajiny, kde stejně ruská armáda nemá co dělat, včetně území, která Rusko od roku 2014 neoprávněně zabíralo, kapitulace Ruska a stanovení reparací, které bude Rusko Ukrajině platit.

JV

J84i74ř40í 39V44o32l67n50ý

22. 3. 2024 14:43

Zatím to vypadá na ruský postup na západ. A reparace za Ukrajinu bude platit i Martin Irein, i když si to ještě neuvědomuje.

IM

I95v95a45n 57M67i71n21á12ř

23. 3. 2024 17:26

Je nehorázně alibistické přát Ukrajině mír a zdůvodňovat to odmítáním vojenské pomoci - což prý "ušetří" spousty životů. Jak si to asi tito míroserové představují ??! Je to přímo úměrné, jako předat - nevinně napadeného katu. Současné putinovské Rusko, prolezlé staletým bolševismem se ve své nenasytné expanzi nezastaví před ničím.

JZ

Rusko tvrdí, že jde osvobodit ruské regiony, které okupuje Ukrajina. Něco takového, takovou odpornou demagogii, nedokázal ani Hitler.

Už je to válka, ne jen speciální operace, ohlásil Kreml. Z eskalace viní Západ - iDNES.cz

JV

J73i82ř29í 13V10o69l85n19ý

22. 3. 2024 14:32

Vy jste tu ještě chyběl. Je zjevné, že obyvatelstvo východní Ukrajiny nechce mít nic společného s ukrajinskými nacionalisty. Nejraději by volilo samostatnost, ale když není zbytí, tak dává přednost Moskvě.

Foto

Je třeba připomenout, že ještě v roce 2002 byl Putin pro vstup Ukrajiny do NATO. Dle jeho slov to byla záležitost Ukrajiny a NATO.

Dále je třeba připomenout, že mírové smlouvy bez respektování Budapešťského memoranda nebudou mít dlouhého trvání. Rusové nebudou motivováni jakoukoli dohodu respektovat.

VK

Legrační je, že rusáci platnost Budapešťského memoranda nezpochybňují, jen předstírají, že se garance netýkají "nacistického režimu po převratu", ovšem v takovém případě je ten jejich vlastní režim nelegitimní již od roku 1917.

LS

Neustále nechápu, proč pan bloger Špáta vám píše nudné, sáhodlouhé příspěvky, přestože je registrovaný bloger ale doposud nenapsal ani jeden blog, aniž by vysvětlil své postoje.

Tipuji, že se jedná o falešný profil. Takových fejků už tady bylo

VF

Prostě ho baví prudit a nebaví ho něco tvořit.

Na tyhle lidi platí ignorování. Časem je to přestane bavit.

Když jsem začal psát, v diskuzi jsem musel skousnout spoustu urážek pod každým článkem a nebylo to tehdy o politice. Takže jsem na urážky a provokace nereagoval a tihle hulváti časem sami opustili kolbiště a šli tam, kde na ně někdo reagoval stejně podrážděně...

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,30
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.