Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

10. 12. 2010 8:14
já ty islamský holky nechápu

proč si teda takovýho slušnýho kluka co nechlastá, nebere drogy, nemlátí ji, poctivě pracuje a stará se o rodinu, nenajdou mezi našima klukama? Že prej je jich míň? No tak ono těch snědejch musulmanů s podobnejma vlastnostma tady taky tolik neběhá....Spíš to tý holce dojde o hodně pozdějc...

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 9:33
Re: já ty islamský holky nechápu

Kluk "co nechlastá, nebere drogy, nemlátí ji, poctivě pracuje" většinou nemá moc času se pohybovat na těch místech, kde se nachází dívky, co něco takového hledají. Když studují VŠ, tak jsou většinou zavřeni na pokoji a studují. To ti druzí jsou víc vidět.

Ale od té doby, co jsem sám studoval, už uteklo hodně vody. Možná je to des jinak.

Díky za Váš postřeh.

0 0
možnosti
MV

marka40

10. 12. 2010 7:22
Abych pravdu řekla,

já je až zas tak moc nechápu. Co může přitahovat ženu ve 21 století na náboženství, kde  je považována jen za polovičního člověka? To, že jsou muslimové lepšími lidmi než křesťané, to je pouze idea, ne však skutečnost. Chyby, které máme my křesťané, a které popisujete, mají samozřejmě i muslimové. I oni se honí za majetkem a hledají jen svůj prospěch, s tou pedofilií jakbysmet, stejně tak káží vodu a pijí víno. A o té věrnosti -  turistky, které navštívily některou z těchto zemí říkájí, jak  tam ti chlapi po nich vulgárně chtěli sex. Stejně tak mladíci, kteří zde studují. Velký rozdíl je opravdu v tom, že ten mimomanželský sex mohou provozovat pouze muži, ne však ženy. Ty jsou ukamenovány.

Pokud tyto mladé holky zůstanou zde, a budou provozovat islám "počesku", tak sice budou hlásat bludy o super islámu dál, ale jinak budou žít v pohodě. Pokud se ovšem odstěhují do země svého vyvoleného, a poznají ho v praxi, pak už nám svoji zkušenost bohužel nepoví. 

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 7:55
Re: Abych pravdu řekla,

V jednom článku jsem psal, že u sousedů chutná lépe, protože neznám, jak se u nich jí, když není žádná návštěva.

Podobné je to i v tomto případě. Zatímco u "domácích" náboženství znám všechny jejich neduhy, u toho od sousedů je neznám a proto mi jejich víra může připadat tak přitažlivá.

0 0
možnosti
W

Wasekk

10. 12. 2010 2:47
nechapes toho mnoho a uz vubec ne ty holky,protoze nechapes

co to je islam..A jake postaveni v nem maji lide jine nebo zadne viry, jake postaveni v nem maji ty "holky"..

To uz je mnohem jednodussi pochopit nacisty a jejich zrudne ciny.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:23
Re: nechapes toho mnoho a uz vubec ne ty holky,protoze nechapes

No, já bych tedy islám za nacismus nevyměnil ani náhodou.

Doufám, že tahle ideologie se už nikdy nevrátí.

0 0
možnosti
K1

kytt 1.0

10. 12. 2010 1:42
je to veselé :)

No, asi takhle: můžete popsat stav naší společnosti, na to nepotřebujete být příliš geniální. Možná jste ještě zapomněl dodat, že X procent našich párů je neplodných a dalších X procent jsou lidé s jinou než heterosexuální orientací, s čímž se taky moc neumíme popasovat. Ale jakmile přejdete k těm "holkám",už můžete jen fabulovat, do hlavy jim nevidíte. Hrozně jsem se u té "šílené lásky do kudrnatého (?) kluka" nařehtala. Té vaší "holce" může být klidně taky 50+ - zeptejte se sám sebe, co taková osoba může po naší společnosti chtít, co jí může dát a co může na oplátku dostat. Podle mě je důležitá ta část "dávat" - jak tohle chybí, jak není komu dávat, tak je ženská ztracená... proč ji nutit tu zůstávat, když ji tu nikdo nechce? Každopádně je vtipné, jak se tu na blogu kdejaké náboženství vymezuje zrovna proti islámu, moc hezky se na tu náhlou jednotu poměrně ortodoxního žida a pastora kouká. :)) Jeden řeší krmítko, druhý modrobýčky. Jinak jsme vcelku zdrávi. :D A já vás tak ráda četla.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:31
Re: je to veselé :)

Mrzí mne, že jsem Vás zklamal, ale kdybyste si dala práci a vedle Fürsta a Pocha postavila ještě Matějku a další, kdo zde na blogu občas varují před nebezpečím islamizace Evropy, tak byste to možná uviděla v jiném světle.

Příčinou toho vymezování není víra nebo ateizmus, ale vědomí toho, jak je ten směr islámu, který je dnes exportován do světa, nebezpečný. (Na světě žije mnohonásobně víc mírumilovných muslimů, než těch, kteří se dali na dráhu terorismu.)

To, že se v této oblasti na něčem shodnu s panem Pochem, Matějkou a dalšími, může být důkazem toho, že toto nebezpečí si uvědomují lidé bez rozdílu vyznání nebo životní filozofie.

0 0
možnosti
MI

Ajetak

10. 12. 2010 1:40
No nevím

část problému to být může, jenže většinu toho, co píšete, tvrdí kritici a starší generace o té mladší pořád. Možná to bude spíš v tom, že někteří lidé si se svobodou neví moc rady, protože na "nekonzumní", "oduševnělý" a "morální" styl života nepotřebujete islam.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:35
Re: No nevím

Ale "nekonzumní", "oduševnělý" a "morální" styl života se praktikuje lépe v partě lidí, kteří mají podobný pohled na svět.

Pokud něco podobného najdu u islámu a nemám zrovna po ruce nic lepšího, tak ...

0 0
možnosti
JD

maudite

10. 12. 2010 0:59
Ale vubec ne

to prece tady bylo odjakziva. Holky se vdavaly za araby a turky, akorat nebyl internet, takze se o tom nepsalo.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:36
Re: Ale vubec ne

Nemám statistiku, která by říkala, jaký je v této oblasti vývoj. Takže nemohu oponovat.

0 0
možnosti
KS

karels

9. 12. 2010 23:25
díky za článek

souhlas - náš postoj proti islamizaci spočívá v tom, že jako křesťané začneme sami u sebe.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:40
Re: díky za článek

Ano.

0 0
možnosti
KB

Kolokol

9. 12. 2010 22:35
Proč to ty holky dávají na blog?

stejně jako v případě "sebevraždy" (kdy si holka pořeže kůži na rukou ve víře, že jí za 10 minut najdou) nemá taková demonstrace smysl bez diváků. Ostatní se najednou o vás začnou zajímat, budou se ptát proč a vy jste najednou středem jejich zájmu. Jakákoliv póza na pustém ostrově je k ničemu. Jako u všech demonstrativních akcí potřebujete obecenstvo.

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 12. 2010 6:39
Re: Proč to ty holky dávají na blog?

Víte, když objevím něco, co podle mne zachrání svět a společnost a nejsem sobec, tak se o to chci dělit s druhými, abych zachránil i je. To je základ "misie" všech světových náboženství i sekt.

Znám to z vlastní praxe. Proto si nemyslím, že u těch děvčat jde o nějaký exhibicionismus, ale spíše o potřebu se sdílet.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

9. 12. 2010 21:40
Nejhorší je,

že u nás má 99% lidí naprosto zkreslenou představu o tom, co je to islám. Ostatně o křesťanství to platí také. Média, škola, výchova - tam všude se islámem jenom straší. Jenže pak ty holky udělají osobní zkušenost - a ejhle, ono je to jinak! Nemůžete se jim divit, že se o svou zkušenost chtějí podělit. Jako katolíkovi je mi z toho smutno a úzko, ale moc dobře to chápu.

0 0
možnosti
W

Wasekk

10. 12. 2010 2:51
Re: Nejhorší je,

vecne opakovana a nelogicka chyba - stavet oproti islamu krestanstvi..Predevsim krestanstvi je nabozenstvi a hlavne ne vsichni jsou krestane.

Skutecnou opozici, skutecnym nepritelem islamu je svoboda, svobodne mysleni, demokracie, vzdelani a vedeni...Islam neuznava nic neislamskeho a dokonce ani prilis uvazujici muslimy.

0 0
možnosti
D

Dorota-kitt

9. 12. 2010 21:22
Částečný souhlas

Hodně z toho, co jste napsal, je pravda. Nicméně Islám tohleto rozhodně nevyřeší. Z bláta do louže, no spíš do pěkné hnojůvky. Ano, návrat k hodnotám jistě.

Podstatou problému je přetvářka, mlžení, lhaní. Vidíme to v médiích, vidíme to kolem sebe. Místo jasného pojmenování problému čteme a slyšíme pouze korektní omáčku, aby se probůh neurazila támhleta skupina.. Pak tady je spousta lidí, kteří mají na starost věechno, jen ne to co ve skutečnosti je potřeba. Různé neziskové organizace, působící jako dojné krávy, falešně a pokrytecky chránící rádoby slabší.

V praxi to vypadá tak, že trestný čin nespáchal Cikán, ale vždy pouze mladík, ve školách si nezletilí fa..ni natáčejí šikanu učitelů svými soukmenovci, atd.. Demokracie je sice fajn věc, ale v této podobě?

0 0
možnosti
VF

vaťák

9. 12. 2010 21:31
Re: Částečný souhlas

Nemyslím, že islám něco vyřeší, ale těm holkám se to tak může jevit. A když zjistí svůj omyl, je už většinou pozdě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3335
  • Celková karma 30,18
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.