Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

1) O obranu nejde. Není před čím se bránit. Neexistuje žádný pokus změnit český právní systém na šaríu. Pokud o nějakém víte, prosím uvést datum a podrobnosti, rád se dám poučit.

2) I pokud by bylo třeba se bránit, nemělo by to být prostřednictvím kriminálních aktivit. Zločinem se právo neobhájí.

3) Demokracie je nejlepší obranou proti změně našeho práva v šaríu. Pan Konvička za pomoci IvČRN má v plánu ji omezit.

4) Jakákoliv obrana je trestným činem, pokud je nepřiměřená. Pokud obranou proti neexistujícímu nebezpečí někdo porušuje trestní zákon jedná se o trestný čin.

1 22
možnosti
IG

Prozatím možná ne, i když pan Alrawi to již požadoval veřejně v televizi - alespoň pro muslimskou komunitu.

Kam to dospělo v Belgii se můžete podívat zde:

https://www.youtube.com/embed/JeGqpGpjEas?feature=player_embedded

8 1
možnosti
Foto

Záleží jakou formu obrany před Šariou chcete použít.

To co předvádí Konvička a spol. je v rozporu s naší ústavou amožná splńuje i zanky trestného činu.

Ostatně i proto je IVČRN/BPI řazeno mezi extremisty.

2 15
možnosti
PT

Proboha tak ono je v rozporu s naší ústavou nechtít u nás někoho kdo naše ústavní práva zcela zásadně neuznává ???

Pokud ve jménu svobody vyznání u nás mohamedáni mohou vyznávat a praktikovat absolutní nesvobodu vyznání tak proč bychom potom třeba neonacistům měli brát jejich ústavní práva na svobodu projevu, shromažďovací a spolčovací ?8-o

Poněkud hodně komické když absolutní většinu obyvatelstva kde 72% imigranty nechce žádné a k tomu 23% připouští jen imigranty v malém množství a vybrané, extremistická menšina 5% značkuje jako extremisty. 8-o

11 2
možnosti
LL

Dostáváme se jako člověčenství Čechů do pěkné kaše. Jako už poněkolikáté v moderních dějinách. Velcí a mocní (mazaní) hrají své geopolitické hry, malým je přisouzeno sekundovat. Karty EU byly podvodně rozdány a soudobí Daladierové zpronevěřují země svých otců. Nechci arabsko - africký skanzen v České kotlině, odmítám plánovanou zradu na našich dětech!

8 0
možnosti
PT

Tak on pan popletený psycholog si ještě hraje i na právníka, zřejmě  psychologii a práva vystudoval přes prázdniny v Plzni.

Trestným činem je opak tedy propagovat a tahat k nám nesnášenlivou ideologii která neuznává naše základní lidská práva jako je třeba svoboda vyznání,  a tohle k nám absurdně tahat ve jménu svobody vyznání. Nevím proč se nezakážou burky jak je vidíme v Teplicích,  těmihle náboženskými symboly nám tady mohamedáni předvádějí že ženy u nich nemají rovná práva - nebo snad nějaká z těch žen si může říci "venku je krásně na burku se dneska vyprdnu?", těžko.  

Náboženství které má ambice jednou vládnou na celém světě všem, ambice všem vnutit svoje středověké know how zvané právo Šária a Korán  to není náboženství ale ideologie nápadně připomínající nacismus.

Pokud by někdo založil hnutí "Nacisty u nás nechceme" tak to by také bylo podle soudruha psychologa trestné ???;-D

11 0
možnosti
JM

Mohl byste popsat, čím se podobá nacismus a islám?

0 5
možnosti
Foto

P16e85t13r 74H52a40n34n43i25g

30. 7. 2015 16:52

Oceňuji statečnost pana pastora. Když všechny ostatní církve pouze nastavují k políčku druhou tvář.

11 1
možnosti
JP

J17o60s59e18f 88P89a47r69á42k

30. 7. 2015 20:20

Vaše statečnost je u mě stahování kahot před brodem. Jen mě zajímá, jestli jste byl tak statečný i před rokem 89?

0 1
možnosti
SB

S celým článkem souhlasím s výjimkou toho, že by druhým směrem utíkali lidé pryč.

Kam, prosím Vás?

Země našeho současného kulturního okruhu už budou zabrané muslimy a země jako Japonsko, Austrálie nebo Čína nebudou mít zájem na to, abychom se jim tam kýblovali.

Často tady v diskusích čtu, že někdo před muslimy uteče právě tam. Ale já se táži: Když my tady právem nechceme muslimy (alespoň 90% z nás, ale nedokážeme k tomu donutit vlády našich zemí), proč by jiné země měly chtít nás?

Když Japonci nebo Australané řeknou, že nás tam nechtějí a že to me náš problém, že jsme naše země po kapkách muslimům přímo darovali, tak budou mít pravdu. Stejně jako nejsou nafukovací naše země, tak nejsou nafukovací ani ty jejich. I oni musí myslet na své děti a vnuky a nemohou si do svých zemí pustit miliony přistěhovalců.

My děláme největší hloupost dějin. My za to musíme nést důsledky a nemáme právo chtít po Japoncích, aby nás do své země pustili. 

Když budu somrovat u Japonců nebo u Číňanů nebo u Australanů, aby mě tam pustili, ale oni mě poženou známým krokem jisté samice jistého hospodářského zvířete, tak pro ně budu mít mnohem větší pochopení, než jaké mám pro současné evropské elity, které vydávají kontinent muslimům.

13 0
možnosti
RB

Špok ze sebe dělá nedouka a popletu i na svém blogu. Kojzar by po takovém sáhl všemi deseti

0 0
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 28,21
  • Průměrná čtenost 793x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.