Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svetem obchazi strasidlo. To strasidlo se jmenuje "politicka korektnost", multikulty, socialni inzenyrstvi, manipulace, dezinformace, vymyvani mozku medialni propaganda a demagogie, a nejhorsi je samozvane vedeni EU ktere uz jede na autopilot a voli se samo sebe.

12 1
možnosti
Foto

Když to strašidlo vedlo údajně k povalení komunismu, tak jste ho vítali se slavobránou, že ano. Ovšem každý kalich hořkosti je nutné si vypít až do dna.

0 7
možnosti

Komplexní a vyvážený pohled, jaký se bohužel nevidí často. R^

7 0
možnosti

R^ Ale je to ještě horší. Nelegál je jasný a držet ho v izolaci je na místě. Ale co ti s čerstvým azylem, kteří z Německa chodí k nám (do lacina) utrácet své mastné dávky? Kolik z řad radikálů, při dobrém maskování, už azyl dostalo?!!

5 0
možnosti
Foto

Pokud legální azylanti u nás utrácejí, tak je jediná cesta. Prodat jim to zboží a vydělat na tom.

1 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno, karma.

3 0
možnosti
Foto

Taky jsem říkal, když Dienstbier stříhal dráty, aby se nám jednou nehodily. Samozřejmě, že už dnes k dispozici jiné technické prostředky. Ale v zásadě platí, že hranice se přechází vždy a za každých okolností po hraničních přechodech. A každý stát má právo plně kontrolovat pohyb cizinců po svém území. A také jejich vstup.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.