Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

In corpore sano mens sana!

In corpore malo mens mala!

:-)

0 0
možnosti
VF

Ne vždy je ve zdravém těle zdravý duch.

0 0
možnosti
JK

4 debaty je skutečně hodně, příprava, debata a následné reakce, prohlášení a komentáře pro média seberou hodně času. Drahoš vyhraje, pokud ho osobně uvidí co nejvíc lidí mimo města. Tohle se skloubit nedá. Taktika hradních specialistů je jasná - udržet Drahoše v Praze. Původní taktika byla maskota neukazovat, bylo by to jen horší, když zjistili, že jim jde o koryta povolili na dvě (více debat Zeman kategoricky zamítnul), teď Hlásný trouba vypustil sondu se 4 debatami a mohlo by jich být i 6, nebo každý den, nebo ráno i večer a v poledne jen krátkou rychlodebatu.

Na rozvášnění národa dvě úplně stačí.

4 0
možnosti

Rv

Et tu Brute?

Kladu si otázku, koho by volil Ježíš Kristus, který měl hlubokou úctu k Bohu Otci, hlubokou lásku a úctu ke každému člověku, hlubokou úctu ke svobodě každého člověka a hlubokou úctu ke spravedlnosti...

:-)

1 0
možnosti
JK

Po prvním kole mi kámoš řekl: "Koho si to volil, ježišikriste!". Takže už mám jasno, díky. ;-D

1 1
možnosti
MB

Pane Fürst, dovolte mou skutečně nikoho nenapadjící úvahu. Pokládám i za zajímavé, kdy Vy a podobně p. Siemko opuštíte svá navyklá témata a oba adorujete M.Zemana. Přiznám se, že v tom vidím rozpor. Je i lhostejno, zda se tak činí na obec Křesťanskou, či Jehovistickou, nebo Adventistů ap. Osobně jsem pokřtěn, asi se vyrýsoval za agnostika. Nicméně ta víra v člověku je, pak realizována ve všedním životě, rodina ... M.Zeman, je z mého pohledu morální zkáza. Za 28 let neudal žádnou linku morálky, příklad žádný, pouze umný piklíř. Na pohřby nechodí - tu kope do Peroutků, tam zase do Vlků. To vše přispívá k dalšímu rozkladu morální úrovně společnosti, rána se již ani zřejmě zacelit nedá. Přiznám se, že mí předkové mne i svou náboženskou aktivitou "Unavili". Na straně druhé, s jejich hlasy souhlasím - Tento člověk nemá, na Hradě - Co pohledávat ! Důvodů je milion ! ... :-)

3 1
možnosti

Také mne velmi překvapí, pokud nějaký křesťan se nechá opít rohlíkem a volí demoralizace!

:-)

2 0
možnosti
MB

Vše je tak jednoduché a prosté ! A,Babiš, jako osoba vyšetřovaná = je osobou nedůvěryhodnou. Podá demisi vlády, odsoupí z vedení Hnutí Ano a je mimo politiku. Vítěz voleb postaví novou osobu - zřejmě p.Brabce. IHNED se začnou nabízet smysluplné kolalice a nová vláda získá - "Důvěru do týdne" ... M.Zeman těsně prohrává svůj 2 mandát. Česká republika vstupuje po své další - normální éry vývoje. ... Nikdo o nic nepřichází a komediím je konec .. :-).

2 6
možnosti

Žijete svéráznými iluzemi!

Typuji to jinak: Vláda bez Andreje Babiše je nemyslitelná. Pokud sněmovna té druhé Babišově vládě důvěru nedá, blíží se k rozpuštění sněmovny s ukončením mandátů poslanců. Pak už stačí jen nepohoda s předsedou poslanecké sněmovny a máme tu předčasné volby. A kdo zvítězí v předčasných volbách? Kdo bude mít většinu? Bohužel, Andrej Babiš! A tentokrát bez jakékoliv kontroly ostatními stranami!

:-)

0 0
možnosti
FP

Musím říct, že Vaše nekritičnost pana Zemana mě od Vás dost překvapila. Čekal jsem od Vás, jako kazatele, ostřejší názor na některé Zemanovy chyby. Zesmešňování protivníků, násobné až podstatě permanentní lhaní, podpasové fauly, a další jsou věci, které by měly být obzvláště představitelům církve protivné. Ve Vašich blozích často zmiňujete Krista. Zde však základní bránění pravdy a lidskosti nevidím. Zvláštní, Vy se proti nim nevymezujete. Něco to o Vás napovídá...

6 4
možnosti
VF

Volby jsou vždy o rozhodování mezi větším a menším zlem. Pan Drahoš zatím vystupuje jako ten slušný a jeví se jako to menší zlo. Ale je takový? To nevím. Proto bych se o něm rád dověděl víc, abych ho mohl volit. Proto bych si přál, aby přijal pozvání do diskuzí, když o ně tak stál, a projevil se v nich.

Z různých diskuzí voličů ale zatím nabývám dojem, že většinu těch, kteří ho budou volit, pojí hlavně nenávist k panu Zemanovi a všem, kteří by si dovolili mu dát hlas. A to se mi zdá málo, protože nenávist ještě nic dobrého nepřinesla.

Pokuid bych měl volit jen z nenávisti, to raději nebudu volit vůbec.

6 1
možnosti
Foto

Tak pokud vám nevadí, že Zeman celému národu vysvětluje proč nepůjde do více jako dvou duelů a za dva dny "je zase všechno jinak", tak jste Zemanův volič par excelence. Člověk nemusí být mistr v šachu, aby neviděl, že Zeman tímto tahem chce jen Drahošovi zabránit cestování za voliči. Drahoš by měl na oplátku vyžadovat, aby se ta diskuse konala podle zvyklostí ve stoje a benevolentně dovolit Zemanovi vzhledem k jeho zdravotnímu stavu sedět. Jen ten pohled by mohl nějakým občanům otevřít oči,že raději volit nevýrazné "želé", než polomrtvého "velikána". Maximálně bych při jeho vítězství mohl citovat Kozinu.

6 5
možnosti

Do roka a do dne? To bude dřív!

:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.