Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem ten, kdo by mohl někomu radit, a podle mnohých nejsem ani slušný člověk; ale řekl jste si o radu, tak se pokusím vám poradit. A dám odkaz, který podle mne jasně dokazuje, že je vše trochu jinak:

https://www.youtube.com/watch?v=UGOKhZzuqvk

...vskutku jsem ze strany voličů Drahoše a jiných kandidátů nezaznamenal takovou sprostotu, a takové lži, jako je tomu u tábora Zemanových příznivců. je ovšem pravda, že ač mám profil na FB, do jiných vůbec nekoukám a nečtu je. Tedy nevím, jak je to tam. Ve sdělovacích prostředcích, a nejen těch veřejnoprávních, je to ovšem naprosto evidentní.

Pokud vám někdo řekl, to o čem píšete, nemůžete podle toho soudit ostatní, to za prvé, a za druhé, já si myslím, že skutečný křesťan, nemůže volit Zemana, protože ten popírá vše, co činí křesťanství křesťanstvím. A má rada, a odůvodnění? Zema je lhář a vozí se na populistických vlnách - viz migrace, Drahoš celkem jasně deklaruje, jaký je jeho přístup k imigraci, a zastává takový názor, který zastává i papež, a každý slušný a skutečný křesťan. Pokud je to málo, navíc ve světle toho, kým je Zeman stále obklopen, tak pak už nevím, co jiného by mělo slušného člověka přesvědčit.

6 12
možnosti
Foto

... a mínus od pana Siemka, má slova jen podtrhuje:-)R^

2 1
možnosti
LH

Píšu z pekla, je tu hrozně horko, ale celkem dobrá společnost, jen topičem je nějaký drahoš...

7 3
možnosti
MM

Budu volit Drahoše ze stejného důvodu, který vás vede k přemýšlení volby Zemana. Zemana totiž, jak sám píšete, všichni dobře známe a víme, co od něj čekat. A to, co předvedl v posledních pěti letech on a jeho nejbližší spolupracovníci, bylo dle mého názoru opravdu špatné. Prezidentovi nedává Ústava příliš mnoho pravomocí. Nerozhoduje o Euru, uprchlících ani o stavbách dálnic. Přesto má u nás prezident výsadní postavení, je uznávanou autoritou a jako takový má velký vliv na politickou kulturu a celkovou atmosféru v zemi. Jde svým způsobem lidem příkladem. Budu volit Drahoše, protože se mi nelíbí arogantní a agresivní styl prosazování, který Zeman svou osobností propaguje. Nelíbí se mi, že rozděluje lidi, nálepkuje, rád provokuje, iniciuje konflikty namísto aby podněcoval lidi různých názorů ke vzájemnému dialogu. Neměří lidem stejným metrem a je lstivý, což je vrcholně nesympatické. Nehraje s otevřenými kartami, tají kdo mu platí jeho "ne-kampaň". Obklopil se nedůvěryhodnými lidmi. ČR mění svou zahraničněpolitickou orientaci, aby jeho kámoši dělali byznys. Zeman je starý muž, který je součástí politického establishmentu s přestávkou skoro třicet let. Chce to změnu. Kdo chce, o Drahošovi si najde spoustu informací. Budu volit Drahoše už jen proto, že si jen těžko umím představit, že by mohl být stejný nebo dokonce horší než Zeman. Dle všeho je to slušný člověk, který má v mnoha ohledech jiné vlastnosti, než které má Zeman a které se mi nelíbí. Budu ho volit, protože věřím, že je dobré volit něco nového neozkoušeného s nadějí, že to bude pozitivní, než si vybrat staré ozkoušené s vědomím, že to bude čím dál horší. Stěžujete si na některé projevy Drahošových voličů. Úplně vás chápu. Coby kritik Zemana jsem si na svou adresu už také ledacos vyslechl od jeho příznivců. Někteří z nich by nás nejraději vyloučili z národa. Podívejte se, jakou teď vedou kampaň proti Drahošovi. Je to smutné a snad to už brzy skončí.

12 10
možnosti
Foto

Podivná logika.Raději zvolím zlého nenávistného nemocného a předčastně zestárlého člověka nad hrobem,protože ho znám a ve funkci prezidenta už byl a tak vím co od něho mohu čekat.Protikandidáta nezvolím proto,že je nový,prezidentem ještě nebyl a tak nevím co od něho čekat...pan Drahoš byl již v mnoha diskuzích,jeho názory jsou hojně publikovány,dělá maximum,aby jeho názory a jeho samotného měli možnost lidé poznat.Já jeho názory znám,proč ne Vy...?Zemana nebudu volit právě proto,že jeho samotného a jeho názory velmi znám,vím i o tom jakými lidmi se na hradě obklopil a jsem znechucen z jeho podrazácké a lživé kampaně,která se udajně nekoná....

16 9
možnosti

Tak nám nějaký Drahošův názor laskavě sdělte. Ano, méně inteligentní osoby vašeho typu mají opravdu v oblibě nálepku "nenávist", lepší argument nesvedou

4 3
možnosti
JR

J11a25n 17R36á33ž

19. 1. 2018 17:50

Zatím to vypadá, že k volbám nepůjdu

Drahošovo poslední vyjádření, že chce předem znát otázky, které padnou v duelu, mi jen potvrzuje, že je to člověk bez vlastního názoru, který si bez svých poradců snad neumí říci ani o kávu v restauraci. Tak toho bych volit určitě nešel a k Zemanovi mám dlouholetou averzi , jako k člověku, i když s jeho názory většinou souhlasím.

8 5
možnosti

Když nejdete k volbam, volite viteze... koho teda radeji zvolite? :-)

0 0
možnosti
FS

Co nastane 27. ledna odpoledne, až zjistím, že byl zvolen prezidentem kandidát kterého nechci ? Nevolil jsem ho - nestojím o něj - nemám k němu důvěru - není pro mne politicky akceptovatelný ... = mým prezidentem se nestal. Budu tudíž do 28. února v roce 2023 žít bez prezidenta. Co je to za újmu ? K čemu vlastně, na co, potřebuji pana prezidenta ? Státní vyznamenání mi určitě neudělí. Když vrátí novelu nebo návrh nového zákona ... bude sněmovnou přehlasován. Nutí mě někdo, abych naslouchal jeho blábolům ? PREZIDENTA ani SENÁT nepotřebuji ... bez nich se dá žít.

0 0
možnosti
SP

Církev lidi strašila od nepaměti. Budu se řídit vlastním rozumem a uvidím, jak to se mnou dopadne.

1 0
možnosti
Foto

Jste-li nevěřící, pekla se bát nemusíte. :-)

0 0
možnosti
IM

I44v91a98n 16M50i31n94á84ř

19. 1. 2018 17:33

Autor má zcela pravdu. Antizemanovská posedlost dělá z jeho voličů - takřka zločince. Skutečným faktem však zůstává, že z neztenčené nabídky kandidátů jej volilo téměř 2.000 000 lidí. Je možné, že právě těmto voličům, jediný a donekonečna omílaný argument - Drahošovy slušnosti .. zdaleka nestačí.

6 5
možnosti
FS

Přímá volba prezidenta v Česku je absurdní. Je špatná tím, že rozděluje společnost na dvě nesnášenlivé, nevraživé skupiny občanů.

1 9
možnosti
SP

To nedělá přímá volba prezidenta. To si dělají lidé sami. Neumí respektovat opačný názor.

10 1
možnosti

Rv

Et tu Brutus?

Pane, odpusť jim, neboť nevědí, co činí!

:-)

1 1
možnosti
VF

Bohumíre, děkuji, že jste mne inspiroval k tomuto článku.

A přemýšlím, odkud víte, koho budu volit, když to zatím nevím ani já.

Nebo jste tajný stoupenec Miloše Zemana a snažíte si mi vsugerovat, abych ho volil?

Přeji Vám pohodový víkend.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.