Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další vlastní obhajoba? Proč? Volte si klidně Zemana, nikdo vám přeci hlavu neutrhne. Je to vaše nezadatelné právo, vy hledáte veřejně omluvu a podporu, i když vaše svědomí vám asi celkem jasně a správně napovídá, že taková volba je špatná. Škoda jednoho hlasu, svět se ale nezboří.

20 6
možnosti
MV

sprostaren, kterych se MZ dopustil v obdobi jeho prezidentovani i pred tim (dohoda s ODS) bylo take dost, stejne jako lzi vypustenych z jeho ust

uz to, jak komentoval sveho konkurenta v prvni prezidentske volbe nebylo zrovna kosher

13 5
možnosti
Foto

Politika je sprosťárna sama o sobě. Co předvádí partaje vůči Babišovi a ANO, které je ve volbách převálcovalo, je rovněž sprosťárna nejvyššího kalibru.

4 7
možnosti
Foto

Zeman se nijak netají handicapem, který má pokud jde o chůzi a proto je tohle od "slušňáků" čistokrevná sprosťárna.

8 2
možnosti
MV

vygooglujte, pane Bicero, Zemanuv pozadavek na stani pri diskuzi ve finalni diskuzi s panem Schwarzenbergem...

4 0
možnosti
Foto

Farář a bude volit mstivého zlého člověka,kterému lži a pomluvy odpadávají jedna za druhou z ust jako kdyby to bylo něco normálního a přirozeného.Člověka,který straší staré lid iinvazí migrantu a šikovnou manipulací utočí na ty nejubožejší lidské pudy.Člověka,kterému podvádění při kampani přijde přirozené.Dáváte ho svým ovečkám za příklad křestanské morálky?To Vás jako faráře ještě někdo bere vážně....?RvTřísku v oku Drahoše vidíte,ale trám v oku Zemana přehlížíte?Celkem by mě zajímalo co by na adresu Zemana řekl ten Váš Ježíš.Zkuste si položit podobnou otázku....

5 9
možnosti
VF

Pane Bárto, zajímavé, že zvláště ti, kteří volí pana Drahoše, si neumí představit, že pro někoho není nevolitelný jen protivník, ale i jejich kandidát.

Jinak, Ježíš také řekl: "Kdo z Vás je bez viny, hoď první kámen!"

Já stále doufám, že mi pan Drahoš třeba v diskizi nabídne i jiné důvody, proč jít k volbám, než jen nenávist s Zemanovi.

9 2
možnosti
Foto

P85e30t24r 39O45m60e71l60k34a

23. 1. 2018 10:57

Když čtu některé rádoby argumenty obou táborů proč volit toho či onoho, pomalu začínám litovat, že máme přímou volbu prezidenta.:-/

2 1
možnosti

Volba parlamentem nebyla žádná selanka. Tam se vyhrožovalo kriminálem, pokud nebudou poslanci volit "správně". Jenže jsme se to dozvěděli jen náhodou

7 0
možnosti
LB

Předpokládám, že stejně statečně jste protestoval před pěti lety, když duel v České televizi trvající 90 minut absolvovali oba kandidáti na úřad prezidenta vestoje, tedy i tehdy pětasedmdesátiletý Karel Schwarzenberg, který nedlouho před tím absolvoval operaci srdce.

A co říkáte férovosti volební kampaně, kterou sice Miloš Zeman (jak dopředu vyhlásil) nevede, ale republika je lemovaná jeho billboardy a noviny otiskly kontroverzní inzeráty proti Drahošovi? Zajímá Vás, kdo tuto "nekampaň" financuje, a kdo nám tvrdí, že tato země je jejich?

Čí je tedy tato země? Pánů Veleby, Mynáře, Nejedlého či čínských akcionářů, anebo nás, kteří tu žijeme?

18 6
možnosti
Foto

zatím je tato republika v rukách zákulisních "hráčů", kteří mají v hrsti politiky všech tradičních stran. Teď jim dali za úkol zlikvidovat Babiše, který jim zavřel penězotoky ze státní kasy.

3 4
možnosti

Tak Fenič a Drahoš jsou z klubu těch, co si za totáče klíďo píďo vyjeli třeba na rok na Západ, aby z toho socialismu nezblbli. Fenič byl přes rok v Cinecitta v Římě;-D

7 1
možnosti
LB

Kdybyste uměl to, co Fero Fenič, pane Šestáku, třeba by Vás také někam pozvali :-)

9 3
možnosti
MM

Máte pravdu. Raději volte Zemana. Ten se za přešlapy svých podporovatelů a spolupracovníků vždycky rád ochotně omluví stejně tak, jako za ty své vlastní. Volba je o menším zlu, jak píšete, takže si vyberte menší zlo.

9 4
možnosti
SB

Já být Zemanem, tak bych řekl, že žádám židli. A otevřeně bych přiznal, že prostě hodinu stát se mi zdá nepohodlné a že se sice cítím zdravý, ale nevidím důvod, proč stát, když si mohu sednout.

I zcela zdravý dvacetiletý člověk bez problémů v tramvaji stojí, když jsem všechna místa obsazená, ale bez sebemenších zábran si sedne, když je nějaké místo volné.

Nechápu, proč by měl člověk stát, když to nemá sebemenší souvislost s nedostatkem židlí, s vykonáváním práce, s teplotou okolí, kdy v červenci se při čekání na autobus posadíme na lavičku, ale v únoru stojíme, apod..

Stát, když je to nutné, budiž, ale když to nutné není, tak proč proboha?

A dodal bych, že funkce, do níž se ucházím, není založena na nutnosti stát za každou cenu.

A jestli pan Drahoš chce stát, ať klidně stojí, jestli se chce posadit, je to jeho věc.

Kultivovaným odmítnutím by Zeman sice pobouřil své odpůrce, ale ti tak jako tak hlasují pro Drahoše, ale rozumní lidé by to pochopili (včetně mnoha voličů protistrany, kteří by řekli, že budou volit Drahoše, ale v tomto má zeman pravdu).

10 1
možnosti
JB

J25a87n 27B86u45r78i27a91n

23. 1. 2018 10:38

Zeman je přece stále mladý a plný síly (nebo jak to po 1. kole řekl). Přece se nebude strapňovat a prosit o židličku.

Nebo že by jen tak nějak zase lhal?

9 6
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.