Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aby Vás Bůh mohl uzdravit, musíte mít chorobu, z níž se uzdravit dá (a uzdravit se dá i z chorob skutečně děsivých). Pokud na Vás ovšem Bůh seslal nemoc, jejíž prognóza je beznadějná, nepomůže Vám lautr nic, ani víra v cokoliv či kohokoliv.

0 0
možnosti

Bible popisuje, jak Ježíš uzdravil stovky lidí, kteří trpěli naprosto fatálními chorobami – byli slepí, chromí, malomocní (lepra) atd. A nejenom to, Ježíš křísil i mrtvé – děti i dospělé osoby. Právě proto se za ním táhly ty tisícové zástupy. Nemusíte tomu věřit, ale Bůh představuje naději a naděje je vždy lepší, než beznaděj. Beznaděj nikdy nikam nevede, ale naděje má před sebou vždycky nějakou cestu.

3 1
možnosti
Foto

Člověk už od praprapravěku cítil potřebu věřit v cosi nadpřirozeného. Víra byla berličkou vědomí pomíjivosti života. A tak naši předkové uctívali své bohy a jejich potomci jiné a všichni věřili, že jen ten jejich je ten pravý. Neváhali dokonce násilím nutit jinověrce ve víru v toho jejich boha. Zástupy lidí se dostaly do "nebe" následkem toho do "nebe" dřív, než jim bylo souzeno a na tomto se nic do dnes nezměnilo.

0 0
možnosti

Když si přečtete biblický Nový zákon, tak se to rozhodně nedá nazvat "berličkou". Kristovo učení je velmi náročnou morální normou, do nějaké podpůrné berličky to má hodně daleko. Kristovo učení je velmi pozitivní, ale když se optikou tohoto učení podívám sám na sebe, tak zjistím jen to, že jsem nádobou hříchu. Nevěřit v žádného Boha je nesrovnatelně pohodlnější – všechno se dá ospravedlnit.

Bible hovoří také o lidech, kteří ve jménu Božím páchají zlo – ti ale patří k těm nejhorším z nejhorších. Boha žádný vrah nebo zloděj neoblafne, i kdyby měl tělo popsané Božím jménem od hlavy k patě.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS