Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jj, jsou lidí, co život prokňučí a lidé, co ho prožijí. Za váš text karma a pěkné dny vinsuju.

8 0
možnosti

Máte pravdu. Bída je pro mnohé stále ještě daleko. Pro některé ne - ti jsou Vám evidentně u zadele. Takže jste to napsal jako odůvodnění pro oslavu naprosto nekompetentní vlády? Že jak ještě v bídě nejsme všichni?

Tato vláda pro Vaši informaci dělá ty největší a nesmyslné dluhy ze všech vlád, které tu kdy byly. Ovšem, aby jste tomu porozuměl, musel byste být informován - co je a co není kompetentní opatření. A pokud Vám dobře rozumím, to Vás až tolik nezajímá. Ostatně bídu, jak jste ji zažil Vy sám nemáte. A pokud ji má někdo jiný, to Vás zjevně také nezajímá. Jak jinak.

5 5
možnosti
JZ

J26a88n 85Z10i58e70g88l74e11r

28. 11. 2022 11:09

Tato vláda původně snížila daleko vyšší dluh Babišovy vlády. :-)

0 1
možnosti
JV

Vás musí vládní pětikoalice milovat. Takových , jako vy, víc! Klidně vám může vrchnost kálet na hlavu, vy ale budete děkovat Bohu, že vás nechají dýchat a vyšlo slunce. No, jedno je jisté. Lidí, kteří se budou denně modlit , bude přibývat.

6 5
možnosti
Foto

Jak vypadá morální bída to předvést "revolucionáři" pod vedením Vrábela opravdu umí. Dost smutný pohled na morální dno na kterém se snaží parazitovat to nejhorší co může česká politika nabídnout a které se ohaní u své "revoluce" českou vlajkou. Ještě párkrát pšouknou a bude konec...ty statisíce demonstrujících a generální stávky jsou naštěstí jen ve zvrácených snech "revolucionářů". Ani s Nohavicou se flastenecká revoluce dezolátů nekoná.:-)

4 0
možnosti
JV

S reakcionáři zatočíme!!

2 1
možnosti
JR

J93a43n 63R23á89ž

28. 11. 2022 10:27

Motto: Dokud má člověk střechu nad hlavou, postel nemá pokrytou jinovatkou, má se kde umýt v teplé vodě a nemá hlad, nežije v bídě.

K tomu: Mám v sobě "zabudovanou" vysokou sociální citlivost, ale jako občan a daňový poplatník principiálně nesouhlasím s tím, by stát dával podpůrné sociální dávky i tomu, komu nebrání objektivní důvody (fyzický, či psychický hendikep) aby se o sebe postaral sám . A už vůbec se mi nelíbí, že důvodem příspěvku z veřejných rozpočtů je samotný fakt, že se někomu jen snížila životní úroveň na kterou byl v dobách hojnosti (které už se nikdy nevrátí) zvyklý.

Zadlužení státu už hrozí kolapsem veřejných financí a ohrožuje stabilitu měny, a toto nebezpečí vláda svou přetrvávající a přehnaně štědrou sociální politikou zcela zřejmě ignoruje. Úlohou státu rozhodně není starat se o životní úroveň svých občanů, ale jen zajistit podmínky, aby se o ni občané mohli postarat sami.

4 0
možnosti
JZ

J55a66n 42Z60i73e80g69l95e34r

28. 11. 2022 10:29

Štědré sociální dávky tady byly nastaveny předchozími vládami.

0 1
možnosti
Foto

Vlastimile, nádherné psaní. Co to takhle dát na Blogosféru?

4 0
možnosti

Já tedy jako zatvrzelý neznaboh žádnou vděčnost k Bohu necítím, ale jinak s vašími slovy naprosto souhlasím.:-)R^

3 0
možnosti
JZ

Souhlasím. Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
VF

Díky a přeji krásný den plný vděčnosti i radosti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.