Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes na Seznamu článek Babiš drtivě vyhrál v Chánově. Diskuze byla zapovězena.

1 0
možnosti

Ještě bych dodal: "Ve Francii jste vyšetřován pro praní špinavých peněz. Mám tomu rozumět tak, že i ve Francii proti vám vedou kampaň? To má pan Pavel tak dlouhé prsty?":-)

4 0
možnosti

Bylo by toho ještě na pár podobných dopisů, ale já nechtěl odradit dlouhým textem.

Přeji pohodový den.

1 0
možnosti
Foto

Naprostá pecka a karma R^ Ovšem obávám se, že Vám pan Babiš neodpoví. On totiž zásadně na žádné otázky neodpovídá, ani když má říct jen pouhá 3 slova ... :-(

5 0
možnosti
Foto

No jo, ale Vy se snažíte v problematice najít logiku... A jak se v překrucování pravdy a ve lžích dá logika hledat? Nedá, dá se pouze více lhát a doufat, že se posluchač nakonec ztratí.

Já se neztratím

12 0
možnosti

Doufá, že takových nás je většina a že nezůstaneme doma.

3 0
možnosti

Protože se v něm viděj. Když může Lhát, krást a podvádět on, tak proč nemůžu já? Je to klasická snaha mít zajímavější život, vzor hodný následování, mokrej sen o tom jak jednou budu mít tolik jako on budu si chrochtat a válet se v tom žitě :-) ještě že jenom 35%. Jak vidno má to klesající tendenci

3 1
možnosti

Pane Vlastimile Fürste. Vas dopis ukazuje moznost pozorovat nyvaleho premiera z blizka. Tim hodnotim vase otazky jako kvalitni.

Vsem diskutujicim chci pripomenout dulezitou vec o AB jako premier. Je znaly ceskeho zakonodarstvi. Je zkuseny toho vyuzit. Rozpor v nasi Ustave hraje vse pro jeho mysleni. Pripominam moznost vlady pripravit a take schvalit jakykoliv zakon (staci si vzpomenout na ty zluta pole a jeho zpracovani vedene AB) a nejvetsi snuska z Ustavy pro kazdeho premiera, mit k dispozici vsechny finance CR k potrebam vlady a hlavne, k potrebam premiera. Ovecky ANO to nezajima kdyz to tece....!!??

Volit "cizaka" je ceska duslednost. Doufejme, ze se to zmeni. Boze, zustan s nami.

12 2
možnosti
Foto

S těmi žlutými poli jste vedle jak ta jedle, ač mně to u Vás až tak nepřekvapuje:-)Tzv. biopaliva. vč. řep oleje byla dávno před A.B., resp. jeho vstupem do politiky. A byl to fakt rejžák. I pro malé zemědělce, ba i menší podnikatele, z nichž některé jsem i osobně znal. Např. bývalej lampasák ,,péhámák" s manželkou to jeli dvě až tři vlak cisterny, a smáli se světu. On za cenu šrotu pořídil od armády tatru bez papírů, a pendloval mezi vlečkou a jejich ,,míchárnou". Jeho manželka též z oboru, dříve u armády v laborce pro PHM, to ,,jistila". A to je jen zlomek toho, jak vše fachčilo. Další známej podnikal coby zemědělec. Pěstoval pochopitelně i řepku. Na třetině polností, z části propachtovaných od restituentů. Třetinu užíval na obiloviny pro svou potřebu a na kšeft, třetinu nechával ladem, neb i na to byly dotace;-) Inu, tak to chodilo, leccos dodnes;-) Holt, byznys je stále ,,jenom" ,byznys. POLITIKU NEVYJÍMAJE:-)

6 3
možnosti

Karma za blog. Jen odpoved na predposledni otazku bych zna nechtel ani za vetsinovy akciovy podil v nevlastnene firme.

1 0
možnosti

Vy ještě připouštíte, že by AB mohl zabojovat o váš hlas? To by snad musel prodat Agrofert a výtěžek rozdat chudým, ale to v jeho případě určitě nehrozí.:-)

2 1
možnosti
Foto

,,Řečnická otázka" autora, nikoli škemrání o hlas;-)

1 0
možnosti

J33i84ř10í 32K45o69z93á33k

15. 1. 2023 15:32

Máte úplnou pravdu. Bohužel pro 35 % lidí je AB prostě jednička. Nechápu....

19 1
možnosti
Foto

V té ekonomické StB byl přece sám pan Babiš. Ta se vyznačovala tím, že měla zmapován průmysl a věděla, kde je co hodnotného ke krádeži, pardon, ke zprivatizování.

Jako příklad uvedu vlastní zkušenost. Několik kamarádů (kolegů z práce a pod) a já jsme chtěli v malé privatizaci získat jeden malinký elektrotechnický podnik. Byl vypracován privatizační projekt, byl podán - a? Podnik byl rázem převeden do privatizace velké a získal jej bývalý s. ředitel, agent StB.

Karma! R^

21 4
možnosti
Foto

Vybral jste si špatný kámoše. Taková začátečnická ,,minela".:-/ Ti šikovní přesvědčili své zaměstnance, či spoluzaměstnance, aby upsali své privatizač. knížky na firmu, a převedli je na ně, že jim dál zajistí práci. A jiní, to stihli ještě před privatizacemi, neb byli již ,,předpřipraveni". Divím se, že persona Vašeho formátu to jaksi zavčasu nepostřehla:-(

5 4
možnosti
  • Počet článků 3333
  • Celková karma 30,53
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.