Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za moudrá slova!

S koncem Babiše se sníží tlak ruské hybridní války a více občanů pochopí, na kterou stranu se mají přiklonit v zápase o naše občanské svobody a liberální demokracii!

:-)

0 0
možnosti

Vlastimile, ten závěr se vám povedl. Vy se taky domníváte, jako sousedka Blažková, že armádě velí prezident? On je sice tím, kdo vyhlašuje válku nebo mobilizaci, ale vedení bojů a organizaci má na starosti Generální štáb,přeci. Nebo si myslíte, že u sousedů by řídila boj Čaputová? Mám dojem, že to víte a uchylujete se k fabulování cíleně

0 1
možnosti

Zopakuji to, co jsem tu už jednou psal: Ano, to vím.

V případě války je ale potřeba jeho součinost s vládou a parlamentem. Musí být k dispozici, aby šlo jednat.

Myslíte, že AB bude v případě zvolení "chodit do práce"? Co když bude zrovna stát někde ve frontě, protože práce prezidenta, jak sám tvrdil, by ho nebavila?

5 1
možnosti

Omlouvám se, zapomněl jsem udělit zaslouženou karmu. Tak tak činím. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Karma, to, že Petr Pavel se chce stát prezidentem jenom proto, aby proti někomu vedl válku, si může myslet jenom nevzdělanec, nebo hlupák. Prezident válku vyhlásit nemůže. Víme to my, ví to jeho tým, který vymýšlí a objednává ty nesmyslné billboardy a ví to dokonce i Babiš. Ty billboardy hraničí s šířením poplašné zprávy, protože jediný, proti komu může vést prezident válku, je vláda.

Tak, jak to dělal Zeman (krom Babiše, samozřejmě) a jak by to chtěl dělat Babiš (krom premiéra z ANO, samozřejmě) A zase jediný, kdo by tuto válku nechtěl, je pan generál. Protože jak správně řekl, prezident není od toho, aby s vládou válčil, protože to zemi a občanům nepřináší nic dobrého.

18 0
možnosti

Asi takhle, vidím tu jeden rozdíl. Petr Pavel svoji minulost nezapírá, a lituje ji. Agent StB Babiš alias Bureš lže jak je jeho zvykem, mlží a bagatelizuje svoji komunistickou minulost. :-)

19 1
možnosti

A teď to zkuste zhodnotit objektivně.

3 3
možnosti

Je pozoruhodné, že komunistická minulost vadí pouze u Pavla a nikoliv u Babiše. :-)

14 3
možnosti
Foto

Mně třeba vadí u obou. Proto hledám další rozdíly. A ty jsou značné.

13 0
možnosti

Přeji všem příznivcům vítěze prvního kola úspěch i v kole druhém. Na hradě budeme mít rozvědčíka ( nebo fízla, jak kdo chce) a první dámu s kvalifikací politruka. No a pak si společně zazpíváme "tak už máme co jsme chtěli".

3 9
možnosti

Lepší než mít to, co jsme za žádnou cenu nechtěli.

5 0
možnosti
Foto

Akorát nevíme, jestli je to válečný štváč Kremlu nebo "volstrýtu".

R^

0 1
možnosti

J52o15s78e32f 26N39i29k46l

19. 1. 2023 13:01

Ale víme....za spolkem "bezpečná budoucnost" stojí :vznikl v roce 2019. Předsedou spolku je sám generál Ing. Petr Pavel, M.A. Předsedou správní rady je diplomat, válečný štváč, otec starosty Prahy 6 a agent USA PhDr. Petr Kolář. Členem Správní rady je datový analytik, bojovník proti dezinformačním webům PaeDr. František Vrábel! Výkonným tajemníkem a statutárním zástupcem je ředitel think-tanku Evropské hodnoty a analytik Programu pro vnitřní bezpečnost ....

2 5
možnosti
Foto

To je zase zbytečných slov. O tom, co a kdo stojí za Pávkem, nevíte vůbec nic.

4 6
možnosti
Foto

Tak nám to laskavě prozraďte.

2 0
možnosti

J59o57s54e93f 63N75i15k27l

19. 1. 2023 11:15

Základnu pro kandidaturu Pavlovi poskytuje spolek „Pro bezpečnou budoucnost“, jehož provoz podle slov samotného generála stojí asi 1,5 milionu měsíčně! Hlavní účet spolku není transparentní, protože to nevyžadují žádné zákonné normy a ne všichni dárci a dodavatelé si přejí výše svých darů, respektive odměn, zveřejňovat,“ uvedl Pavel.

Kdo stojí za tímto spolkem?

6 6
možnosti

Jestli je to v režii bývalých zpravodajců, tak na odhalení zapomeňme.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.