Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Chcete, aby jim v případě napadení naší vlasti velel člověk, který se chová jako zbabělec, nebo muž, který riskoval svůj život, aby zachránil 50 spolubojovníků?

Zdroj: https://vlastikfurst.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796922

Prezident je sice vrchním velitelem ozbrojených sil, ale pouze formálně, ve skutečnosti na chod armády a její činnost nemá v podstatě žádný vliv ;-)

6 3
možnosti
VF

Ano, to vím.

V případě války je ale potřeba jeho součinost s vládou a parlamentem. Musí být k dispozici, aby šlo jednat.

Myslíte, že AB bude v případě zvolení "chodit do práce"? Co když bude zrovna stát někde ve frontě, protože práce prezidenta, jak sám tvrdil, by ho nebavila?

13 2
možnosti

Právě je na rádiu Plus rozhovor s Horáčkem a Kocábem, kde Michael Kocáb zmínil, že kdyby svou minulost opravdu chtěli oba kandidáti odčinit, tak by to v prvé řadě museli odčinit tím, že by nikdy nekandidovali na další lukrativní post, tedy na prezidenta. Dodal, že jako odčinění nelze považovat třeba to, že se Pavel okamžitě přizpůsobil novým poměrům a šel na dobré místo do NATO, protože kdybychom tam poslali Miloše Jakeše, tak by tam vzali Miloše Jakeše.

7 6
možnosti
Foto

Novým poměrů se nepřizpůsobil jenom Pavel, ale drtivá většina Čechů. Co s nimi uděláme, když je špatné si přizpůsobovat novým poměrům. Paavel na dobré místo nešel on si to místo zasloužil tím, že na vlastní kůži poznal co je válka a co znamená, když jde o život.Proto jej vyznamenal jak náš stát, tak i USA, Belgie, Buhlarsko a dvakrát Francie. Jenou za záchranu jejich vojáků, kteří mu vzdali čest. Tu potu obdrží jen málo kdo.

8 1
možnosti
Foto

Zbabělé dítě, které rozumí jen jedné věci, naprosto egoistickým touhám. Udělá cokoli, aby dosáhl svých cílů. A obětuje kohokoli. Přesně to by se dělo, kdyby někomu měl "krýt" záda. Vůbec neví, co to je. Neví co je páteř, charakter, čest nebo morálka. KarmaR^

16 0
možnosti
JN

J52o49s83e25f 91N84i66k84l

19. 1. 2023 11:48

A to říkáte o Pavlovi nebo AB?;-D;-D

4 7
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.