Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J47a33n 92K37o95z43l80e75r

23. 1. 2023 8:43

No jo z hloupema kecama máte čás ještě do pátku potažmo do soboty pak už nebude o čem psát, vyhraje jeden nebo druhej, jedněm se to bude líbit druhým ne. Mně však otravuje ta neskutečně pitomá masáž medií která říká že občanům je třeba každý den připomínat že jsou volby

0 1
možnosti

Jsou tu i blogy, které se politice vyhýbají. Zkuste si je otevřít.

Je na autorech, o čem píší a na Vás je, co rozkliknete.

6 0
možnosti

Jednotka lži 1 Babiš.

4 1
možnosti
Foto

To je moc vysoká hodnota na základní jednotku. Spoustě lidí bys musel jejich prolhanost měřit v mikrobabiších. Už pár milibabišů je pro spoustu lidí, kteří nemají silný marketing, dost silná dávka na politickou smrt.

0 0
možnosti

Nevolím Babiše, ale nevolím ani generála. Prostě nevolím komunisty. Bavím se čtením diskuzí, i když je to kolikrát k zblití. Někteří příznivci generála jsou naprosto ubozí . Skřípe to v jejich hlavách a jsou ochotni i z tohoto hnusného činu obvinit nakonec samu Moniku. Dejte si studenou sprchu než začnete psát takové hovadiny.

1 13
možnosti

Je zajímavé, že sice nevolíte nikoho, ale navážíte se jen do těch, kdo volí PP. Příznivci AB Vám evidentně nevadí.

Na obou straných těch, co budou volit, jsou lidé s extrémními názory. Vnímám je ale i mezi těmi, kteří nevolí.

Možná by studená sprcha prospěla i Vám. Já byl ráno za úsvitu ve Svratce a bylo to super. Doporučuji.

18 1
možnosti
Foto

A ví vůbec někdo, co bylo doopravdy v tom dopise? Kulka, náboj, prázdná nábojnice? A nebyla to rtěnka? A ten odporný dopis, nebyl to návod ke rtěnce: "Vaše povadlé a bezvýrazné rty po aplikaci této rtěnky z Vás učiní Bárbí!" No, není to urážka? ;-D

8 1
možnosti

Proč pořád trolíte ?

8-o

0 2
možnosti

Jenom drobná poznámka k autorovi i některým diskutujícím:

Pokud se podivují nad tím, že Monika Babišová vyrazila se svým mužem na páteční mítinky i poté, co ve čtvrtek obálku s nábojem dostala, není zrovna tak zvláštní, když paní Nerudová (která ten hnusný vzkaz ohledně baseballové pálky obdržela již v pondělí a veřejně o něm informovala až v sobotu večer) se dle všeho rovněž nebála a i po tomto výhrůžném vzkazu přišla veřejně podpořit generála Pavla na některé jeho mítinky?

1 5
možnosti

Jak zrovna vám vysvětlit, že jde (nejen v případě nechutnych agresivních útokůna ne z posledních dnů) o dvě velmi rozdílné osobnosti. Oba zmiňovaní nám všem například při vyhlášení výsledků prvního kola prezi voleb prezentovali sami sebe formou tiskové konference. Oba de facto prohráli, a každý prohru projevil po svém. Paní Nerudová elegantně, p Babiš opět po svém - uknucene a následně razantně s jeho typickou arogancí a agresivitou.

Už tady třeba já vidím velký rozdíl v důvěryhodnosti mezi nimi.

Monika byla ohrožena, ale na "výlet" na sever ji Andrej vzal...

11 0
možnosti
Foto

Jenom v dnešním?

R^

0 0
možnosti

Babis citi, ze prohrava a snazi se vsemi moznymi prostredky na sebe upozornit.

6 0
možnosti

J41i86ř35í 52M35l75s

22. 1. 2023 14:26

A tu znáte, jak dal Andrej Monike náboj?

To dal Andrej (my mu tak říkáme) Monike náboj. A ona mu říká: "Nezlob se Andreji, ale já střelbu nesnáším." Andrej: "To je divný, tuhle jsem Nachera slyšel, jak říká Schillerový, že máš zase novýho nabíječe."

4 0
možnosti

Hergot proč stále a stále pitváte už 10 let jenom Babiše.To nemáte na práci něco užitečnějšího. Neslyším a nečtu nic jiného než co řekl Babiš co udělal Babiš kam jde Babiš a.t.d..Nemohli by jste těch blbostí s Babišem už nechat vy hlupci.

1 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

Někde jsem četl logické vysvětlení - v sobotu se nic neděje, vytáhneme kulku ze čtvrtka....

7 0
možnosti
  • Počet článků 3331
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.