Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hrozně bych si přál, aby válka skončila (taky teď myslím na tu volební), ale spíš počítám s tím , že se to nepovede. Když vzpomenu na minulé volby, volební válka skončila. Po "dokonalém" kandidátovy se slehla zem (senát) a dnes už po něm neštěkne ani pes. Ale nenávist zůstala. Stejně tak nic nevyřeší (možná v budoucnu zcela) vyhraný soud AB. Vždyť kauza únosu vlastního syna je ukončená, ale v rétorice tábora odpůrců AB se nic nezměnilo (a o omluvě si AB může nechat jen zdát). Stejně tak se PP nikdy pro druhou stranu nezbaví pachuti člověka, který se kvůli prospěchu upíše jakémukoliv režimu... I kdyby se za něj postavil kdokoliv čestný a prokázal, že je to nejlepší možná volba... Smrad z těch lejen, co se na něj nachrstaly se za ním potáhne dál... Společnost se čím dál víc polarizuje. Ať dopadne volba jakkoli, protesty na náměstích asi skončí, ale nenávist mezi lidmi tu bude ještě dlouho přetrvávat. I díky tomu, že nyní nás nečeká sedm tučných let, ale spíš těch sedm hladových...

AB velmi pravděpodobně prohraje. Věděl to od začátku a stejně do toho šel. Proč? Do boje o post sice prestižní, ale s pramalým vlivem... Tak proč? No přeci není nad to, začít včas kampaň do parlamentu... A příznivci i nepřátelé tu návnadu spolkli... Řečeno šachovou terminologií, geniální tah...

0 0
možnosti

Obávám se, že nejen neskončí, ale bude se bohužel nadále prohlubovat, ať výsledek dopadne jakkoli.

Společnost se totiž už delší dobu nachází v totálním rozkladu.

0 0
možnosti
Foto

I díky lidem jako vy.:-/

0 1
možnosti
Foto

Hlavně skončí Babiš. Já nevěřím tomu, že Babiš vydrží dva roky čekat na nejasnou naději, že bude premiérem. A to nemluvím o tom, jestli vůbec vydrží ANO. Takže za mě vyhlídky dobré.:-)[>-]

0 0
možnosti

Už aby to bylo.

0 0
možnosti

J31a53n 27R25á24ž

24. 1. 2023 17:57

Je velmi pravděpodobné, že iracionální nenávist mezi tábory příznivců a odpůrců obou kandidátů, která už dosahuje hloubky před tím nevídané, volbami neskončí.

Do této nenávisti jsou už zatahováni i ti, kdo jsou v tom "boji" neutrální. Těm dnes nadávaji obě strany této nechutné taškařice, do které se transformovala prezidentská volba.

3 0
možnosti
Foto

Je to otázka toho, nakolik se někteří lidé ztotožní s kandidátem či politickým hnutím (fotbalovým klubem, sektou, partou) a tuto orientaci promítnou do nesouvisejících vztahů s jinými lidmi.

Mám několik známých, se kterými se na voleném kandidátovi neshodneme, ale prozatím nám to nenabouralo možnost si klidně sdělit rozdílné názory a pak se spolu bez problémů bavit na jiná témata. Proč si kazit politickými spory život?

1 0
možnosti

Válka skončí, až skončí Babiš a celé ANO. Jinak budete v nenávisti pokračovat dál.

A pak si stejně vyberete někoho dalšího, takže válka neskončí nikdy. Rv

1 0
možnosti

Předpokládám, že Vy máte nitro plné pokoje.

0 0
možnosti

J92i62ř10í 37K36o77z10á45k

24. 1. 2023 15:07

Kdepak! Pokud AB prohraje, a já jsem přesvědčen, že ANO, tak hned první tiskovka bude výlevem zloby!

3 0
možnosti

To se dá očekávat, ale nemusí to znamenat, že mu většina národa bude přizvukovat. Myslím, že si rádi oddechneme, že je to za námi.

3 0
možnosti

Kez by to tak bylo, ale bojim se, ze hned prvni tiskovka porazeneho bude hrotit situaci dal a vic.

2 2
možnosti

Neskončí nic, fanatici pojedou dál...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS