Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prijdou o kazdorocnich 300 tis. od nadace Agrofertu. Navic vratili dary za nekokik let. Pristi rok uz si nikdo zase nevzdechne a prispevek 300 tis. nikdo nevynahradi. Jedini, kdo na tom dost prodelaji, jsou pacienti a jejich rodice.

Co tady vsichni blbnete a tu politiku tahate mezi tezce nemocne? Nejsem zadny priznivec Babise, ale mama a take vim diky sve praci, jak to vypada v podobnych neziskovkach ucetne.

4 6
možnosti
Foto

Pokud přijdou o peníze Agrofertu, tak ta nadace Agrofertu není dobročinný spolek, ale ideová propagační kancelář pana Ducháčka (vše zařídí).

6 2
možnosti
Foto

Vlnu solidarity vždy může vyvolat i nepřítel. A k jeho zdůraznění pak stačí i vhodné, a dobře medializované gesto, které vybudí a zjitří i emoce, a tak může přispět i dobré věci. I ke zviditelní. Někdy i se;-) P.s.: ,,NĚCO O TOM VÍM. jJeden z mých vnuků prodělal leukemii. Zvládl to. Díky skvělé péčí zdravotníků v širé škále. K té pak přispívaly i nezisk. organizace, ale i sponzoři z řad firem. Ony fy se sice neangažují politicky, to však neznamená, že politiku, ač nepřímo, ovlivńují, a to nemálo;-)

1 0
možnosti
VF

Je to fajn, že to Vás vnuk zvládl.

Nějakou dobu jsem v hospici pomáhal jako dobrovolník a rád na tu dobu vzpomínám, protože jsem se mohl od umírajících i mnohé naučit.

0 0
možnosti
LH

Jsem velmi zvědav, kdo si na hospic v Hustopečích vzpomene s příspěvkem na péči půl roku po volbách.....

4 0
možnosti
IS

Babiš určitě ne.

6 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 3335
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.