Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P15e55t21r 51N47e29d65v74ě75d

16. 2. 2023 22:21

Řadový poslanec a kolik lidí dokáže přinutit o něm psát. Je to posedlost? Nebo zástěrka proto, aby se náhodou nezačalo psát o úžasných, pravdomluvných, názory neměnících bytostech, které jsou teď u moci?

3 4
možnosti

Kdo má aspoň trochu rozumu a sebeúcty, opustil ANO už dávno. Teď už je to jen o té potápějící se lodi.

2 1
možnosti

Směšné, že je že vládu premiéra Fialy kritizují Ti, kteří v životě nic nedokázali a mají problémy sami se sebou hlavně se svoji neschopností.

4 5
možnosti

Já se zase divím, kolik opozičních poslanců chodí do sněmovny poslouchat, ano, to žvanění koaličních poslanců, dělat jim tam křoví. Ovlivnit nemohou vůbec nic a že by je mohli obohatit, či dovzdělat myšlénky pronášené některými politickými titány, jako jsou A-P, Černochová, Lankšádlová, či Jakob, to snad ne.

1 4
možnosti

Pravda. Upřímně, poslouchat tam ty vládní hvězdy které jste napsal, tak to budu raději jezdit s tím obytňákem.

2 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč Andrej Babiš vůbec kandiduje do poslanecké sněmovny, když je to pouhá žvanírna a účast tam mu brání v tom nejdůležitějším - setkávání se s občany.

7 2
možnosti

Jestli to nebude proto, aby se stal premiérem. Těžké?

5 1
možnosti

J58a98n 76R52á48ž

16. 2. 2023 16:48

Babiš je, jak je všeobecně známo tím, kdo opovrhuje vším, co "normální" občané považují za normu slušného a civilizovaného jednání politika. Ale přesto nechápu, proč si Babišžrouti již konečně neudělají pořádek a nevymetou ho z pod postele, kde je pořád straší snad i ve snu a odstraní z lednice, kde jim stále otravuje chuť k jídlu. Nestojí totiž za to se jim pořád dokola zabývat.

Čím méně se mu budete věnovat, tom dřív přestane být pro většinu občanů zajímavý.

Ovšem vláda dělá vše proto, aby jeho přítomnost v české politice strašila pořád. Bohužel!

5 4
možnosti

No, on slíbil, že se "upozadí" a dnes opět velký rozhovor na iDNES.cz. Tož tak.

5 2
možnosti
Foto

Dokonalá agitka. Omládl jsem při ní o víc než 35 let a připomenula mi, jak se mi tehdejší propaganda hnusila. Jaká je skutečná váha slova Fialy? Nebudeme zvyšovat daně! Nesáhneme na důchody!! Nedopustíme zákaz spalovacích motorů!!! Zabráníme zadlužování státu!!!! V socialistickém tisku mi chyběla protiváha k tehdejším tvrzením a teď si ji ZATÍM ještě mohu sám doplnit.

3 9
možnosti

J22a10n 18R26á10ž

16. 2. 2023 16:50

Fialu bere vážně možná max 25% počtu občanů Trochu tristní výsledek jeho činnosti v čele vlády, že ano?

5 7
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
Foto

Co na to vlastně ještě říct. Arogance, pohrdání jakýmikoli pravidly, ubohost. Vám karma, VlastimileR^

11 0
možnosti

Historie! Filosof Sokrates byl vzpurný. Jako dárek obdržel makový odvar. Vzorně vypil doma. Bláboly mudrce umlčeny - vládcovy zvítězily. Podobně Nero v Římě- Seneca, Petronius. "Německo je Hitler - Hitler je Německo", pravil J. Goebbels. To inspirovalo Ádu. Ervin Rommel nabídku přijal. Zastřelil se sám, na zahradě. Za odměnu? Státní pohřeb hrdiny. Vůdce kupodivu slovo dodržel - rodina ušetřena. Tak ANO - Andrej posílá do OV - Jana Richtera. Co rodina primátora obdrží? Štangli salámu z Kostelce, volňásky na hnízdo čápů? Těžko říci tak z hlavy."Sláva vůdci. Andrej je ANO - ANO je Andrej, ano ... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 3331
  • Celková karma 30,80
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.