Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, nicméně myslím, že by rusáci měli dostat ochutnat toho, co páchají na Ukrajině.

9 1
možnosti
MB

EU prozatímně předvádí až neuvěřitelnou jedinečnost. Semknutí se a solidaritu. Putin zažívá neuvěřitelný debakl- Nalezení jiných dodavatelů zejména plynu, ropy a sankce. Pochopitelně snahy o rozmělnění a obcházení. Hra za zdrženou ...

Zajímavé jevy. Orbán si dá provokativní staromaďarskou šálu. Zkritizuje probuzené Německo Objevili asi nějaké staré mapy? Foldynovu kolaboraci lze chápat - Srbské tradice. U polojaponského muže netuším. Jemu nejlépe na nějakém ostrově, Okinawa? Český Pearl Harbor? Jiří porobek, jako gubernátor?

Je to prosté. Válku si nikdo nepřeje. Pokud agresor existuje a koná. Navíc rétoricky baží po dalším území? No nezbývá než-li se bránit. Všemi prostředky. To pochopila i má mladší dcera. Samovolně poslala Ukrajině 5.000 Kč. Vážně, já i otcovsky hleděl. Mladé děvče to chápe. Co je ostatním na tom k nepochopení netuším. Podobně veškeré další výdaje. Pořád nás to vyjde levně. O lidství a slušnosti ani nemluvě ... :-)

11 0
možnosti
Foto

Naším cílem by měl být především rozpad Ruska.

3 0
možnosti
Foto

Rozpad Ruska by byl proces velmi nebezpečný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,24
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.