Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P65e32t39r 18N68e84m31e66c

26. 2. 2023 11:41

už to, že si někdo v osmdesáti říká Vlastík, svědčí o tom, že už opět vidí svět kolem dětskýma očima

0 1
možnosti
RP

Zase další, co ví lépe, co bude druhý dělat nebo co si myslí. Takové miluju. Říkám jim ovšem manipulátoři, kteří ve svých projekcích dávají návod, co si mají myslet ti ostatní.

1 2
možnosti
VF

Takže Vy se řídíte tím, co Vám druzí říkají a věříte jim (včetně Jiřího Paroubka) každé slovo. To Vám nezávidím. Já raději hodnotím slyšené i podle toho, jak se dotyčný choval v minulosti.

No, pokud Vám to tak vyhovuje, je to Vaše volba. Já zůstanu u toho svého.

1 0
možnosti
PV

Zkusím problematiku vystihnout z jiného úhlu pohledu.

Vězni ve vězení se vždy snaží spojit a najít cestu ,jak z vězení uprchnout ven. Jakmile budou venku, rozprchnou se na všechny strany. Stejně je to i za totalit, kdy svobodně a demokraticky uvažující občané se snaží spojit a hledat cesty, jak uniknout z totality. A jakmile totalita skončí, každý půjde tam, kam ho politické preference vedou.

Přesně tak lze vysvětlit dobu za komunismu, kdy odpůrci se sdružovali např. v rámci Charty 77 a kdy se po revoluci vše rozdělilo do různých stran.

Současnou dobu svobodomyslný člověk nemůže vnímat jinak než jako nástup totality (zatím naštěstí v jakési soft podobě), tentokrát v hávu liberalismu. Přesně před rokem, tj. 25.2.2022 zavedl premiér Fiala po 33 letech v ČR znovu cenzuru a to vypnutím několika desítek opozičních webů, z nichž mnohé byly paradoxně ostře protiputinovské. Zároveň začalo pronásledování ideových oponentů, jejich vyhazování z práce (např. Petr Drulák), zavírání do vězení, masivní mazání nepohodlných článků. Z médií prakticky zmizela názorová pluralia, emoční neutralita. Obyvatelstvo je vystaveno masivní propagandě a přeprogramovávání v intencích jedné správné "pravdy".

Za této situace dochází ke spojování všech, kteří stojí proti nastupujícímu liberálnímu totalitarismu. Měli jsme tu vlnu demonstrací organizovaných pod hlavičkou Česko na prvním místě (propagandou tvrdě dehonestované), máme tu ohlášené demonstrace p. Rajchlem (které osloví pravicovou a středovou část odpůrců neomarxistického liberalismu) a teď se o něco pokouší Paroubek (který chce spojit levicové spektrum odpůrců tohoto liberálního totalitního režimu).

Prostě je to proces, který je třeba vnímat v souvislostech.

PS: Paroubka jsem nikdy nemusel, jeho levičáctví a nafoukanost mi šly na nervy. Nicméně je třeba vnímat, že ani on nezavedl u nás cenzuru (a to do něj média šila ostošest), neomezoval svobodu slova, nikoho nezavíral do vězení za špatné názory. A to je třeba v kontextu doby ocenit.

12 12
možnosti
JZ

Rajchl rozhodně pravicovou a středovou část obyvatel neoslovi. Tak maximálně dezoláty a proruské kolaboranty.

5 0
možnosti
MV

Ano, Paroubek to přesně v názvu svého subjektu vystihl. Jeho marketingová úvaha je správná. Chce maximalizovat zisk a ví, kam mířit. Bohužel to však současně prokaučoval. Prvoplánovost jeho projektu, která se zrcadlí v jeho názvu, je současně i jeho marketingovým hrobem.

8 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek je vítaným osvěžením nejen této blogosféry, ale politické scény v České republice. Mějme ho rádi. On to moc a moc potřebuje.....

7 0
možnosti
MK

Paroubek se chce pouze zašít do Bruselu. Proto cílí na evropské volby. Získá v nich svých obvyklých 0,21% a pak o něm zase dlouho neuslyšíme.

15 0
možnosti
JK

J51a89n 80K71a24r15a88s24e83k

24. 2. 2023 18:44

v Nemecku je prece ta sranda partaj , ktera si rika 'Strana'. No a ten jeji sef sedi v evropskem parlamentu. Proc by se to nemohlo podarit Jyrkovi.

0 0
možnosti
Foto

Z tohodle mráčku asi pršet nebude

3 0
možnosti
MS

Sám za sebe sděluji, že nejsem "nespokojen", ale jsem nadmíru pobaven Paroubkovým comebackem.

20 0
možnosti
Foto

Jsem si myslel, že stran a hnutí, co do sebe absorbují dostatečné množství dementů, už je na našem politickém trhu dost. No, pan Paroubek to asi vidí jinak...;-)R^

29 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^ Jiří Paroubek je politická mrtvola a tak to zůstane. ;-D

19 0
možnosti
Foto

Mrtvola? Bohužel ne, ale zombík jak Brno. :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.