Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

No a když jsme u pana Chovance.Není to náhodou ten,který se nejprve spolčil proti panu Sobotkovi a pak,když tušil že klika ke které se přidal zřejmě nebude vítězná,tak rychle utíkal zbaběle žalovat???Od takového člověka chcete omluvu???

0 0
možnosti
PK

Hned na začátek jen pro informaci.Pan Kohout není žádný profesor,ale úplně obyčejný rádobyumělec který se mimochodem chová jak obtížný hmyz.

0 0
možnosti
JR

Europoslanec T. Zdechovský se s dalšími kolegy právě jel podívat na uprchlické tábory na Sicílii. Vybírám několik z jeho stručných postřehů o těch černých nebožácích (http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/126884-europoslanci-vyrazili-za-uprchliky-na-sicilii-nestacili-se-divit/):

2.) žádné převaděče neznají - naložili je na loď, odvezli na moře a nechali na pospas. Jak se dostali přes moře, když neumí řídit loď - všichni sklopí oči a nic neříkají...

3.) většina z přítomných tvrdí, že jejich žena s dítětem jsou v Německu. Na otázku ve kterém městě si nedokáží vzpomenout, tak jako na jméno svého dítěte nebo ženy...

4.) většina "uprchlíků" zná výborně své práva. Poučují nás o tom, co Italové dělají špatně a ptají se nás, kdy dostanou peníze. Stěžují si na pomoc. Mohl jsem ochutnat jejich jídlo, které je kvalitní. Celá delegace zažívá první rozpaky.

8.) na otázku, co by chtěli dělat v Evropě, nikdo z nich moc neví odpověď. Hlavně tu chtějí zůstat

9.) všichni shodně tvrdí, že jsou křesťané

2 0
možnosti
BP

Souhlas, jen malá oprava. M.Kohout není profesor.Je to vychcánek, manipulátor s fakty, magor a psychouš s touhou po publicitě. Exentrista ovládající schopnost slyšet jen sám sebe. Jen malá otázka: -p. Kohout byl v Traiskirchennu 2 roky. Odpověď: -jasně magora nikdo nechce!!! - Pohled člověka, který tím lágrem prošel.

4 0
možnosti
VF

Myslím, že každý mluvíme o něčem jiném. V dokumentu CEAS je hned v záhlaví uvedeno: "Azyl se poskytuje lidem, kteří prchají před pronásledováním nebo vážnou újmou." To není případ těch, o kterých píšu v prvních dvou bodech. Ti dávají jasně najevo, že nestojí o to, zůstat u nás, ale půjdou tam, kde je sociální systém nejštědřejší. Ve třetím bodu píšu o těch, kterými se zabývá dokument, který zmiňujete.

11 0
možnosti
ON

O44t79t77o 93N64o70v80a55k

4. 8. 2015 10:16

Myslim, ze pan ministra si o cesich mysli, ze jsou jen drbani a proto by si s nim mel narod poradit po svem.

Verejne urazi 90% naroda a tim jasne dava najevo, co si o tomto narode mysli.

Uprchlici jsou business, na 1 je vyclenen 1 M/rok cisteho, kdyz si vezmeme ze zde ziji i lide za 15.000 cisteho, tedy 180.000/rok ... dobra zaokrouhlime na 200k kc/rok ... tak kdo tedy ukradne tech 800.000/rok ... to je neci zisk a kdo by tyhle penize nechtel ukrast ceskym obcanum z rozpoctu ze [>-][>-][>-]

Takze jsou to zlodeji.[>-][>-][>-]

4 1
možnosti
JV

Nemyslím, že by se ten nafoukaný trouba někdy někomu chtěl opmluvit.;-)

4 0
možnosti
MO

Doufám že na Polického taky něco nepraskne jako na jeho ideového souputníka Hassana;-D. Chyběl by nám....

14 2
možnosti
Foto

Textu jsem rozuměl a podepisuji v plném rozsahu. R^

26 1
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.